Hvis du vælger en længere leasingperiode end den der er annonceret, vil udbetalingen på bilen stige. Det gør den, fordi udbetalingen indeholder det værditab der forventes på bilen over leasingperioden.
Vi kan hente en bil hjem og have den på plader inden for 2-4 hverdage. Du kan læse mere om hvordan det foregår her: Import af bil
Du står selv for eventuelle reparationer der skulle komme på bilen. Vi tilbyder dog, at du kan tegne en garantiforsikring der dækker mekaniske skader.
Så skal bilen sælges. Salget kan foregå på flere måder: 1) Du sætter selv bilen til salg på f.eks. dba.dk, bilbasen.dk eller lign. Den kan også sælges i dit eget netværk til familie, venner, kolleger eller lignende. 2) Hvis du ønsker det, hjælper vi meget gerne med at finde en ny ejer/leasingtager til bilen. Det gør vi igennem vores store netværk af kunder, forhandlere og vores mange markedsføringskanaler. Oftest vil vi som professionel leasingformidler også kunne opnå en lidt højere pris.
Restværdien er bilens værdi efter endt leasing. Det er denne værdi bilen skal sælges til, efter endt leasing. Det er v vigtigt, at denne værdi er markedskonform, så den kan sælges til denne værdi, når leasingaftalen er slut, og restværdien betales til Fleasing, da eventuel forskel skal dækkes af kunden/leasingtageren. Hos Fleasing sætter vi en ære i at fastsætte så realistisk afskrivning på bilen som muligt og derved give dig en realistisk restværdi. Derfor er det også vigtigt, at du passer på din bil og at du er realistisk i forhold til forventet kørselsbehov i leasingperioden. Hvis du kører længere end oplyst ved indgåelse af din leasingaftale, forøger du risikoen for, at din restværdi er for høj ved endt leasingperiode.

Vil du høre mere

Vores leasingrådgivere er klar på telefonen og e-mail, så tøv ikke med at skrive eller ringe til os. Vi vil gerne hjælpe med, at finde den rigtige løsning til dig.

Telefon
+45 82 300 500
(man-fre: 9-18)
E-mail
info@fleasing.dk
(Svartid maks. 24 timer)