Fleasing er et leasingselskab der tilbyder leasingaftaler til både private og erhverv, og kombinationen heraf kaldet splitleasing. Fleasing er et velkapitaliseret leasingselskab med lav gearing finansieret af Spar Nord Bank A/S. Alle vores leasingaftaler kører på egne bøger uden fordyrende mellemled, og vi driver et effektivt leasingselskab med lave faste omkostninger, bl.a. fordi vi ikke holder lagerbiler og har store huslejeomkostninger til et showroom.

Med afsæt i vores finansielle baggrund er vi stærke i analyser og statistik. Vores rådgivning og leasingtilbud tilpasses hver enkelt kunde. Et rigtigt leasingtilbud tager højde for værditabet på det leasede aktiv og er derfor baseret på kundens forventede kørselsbehov, finansieringsbehov og den ønskede leasingperiode.

I vores leasingtilbud er fuld transparens på start- og restværdi. Afskrivningen tilpasses hver enkelt kundes kørselsbehov og de samlede omkostninger fremgår tydeligt.

Vi kigger altid på om kundens ønsker og økonomiske situation passer bedre med import af bilen og betaling af den fulde registreringsafgift, hvilket vi gerne bistår med.

Fleasing betjener overvejende formuende kunder og tilbyder nogle særlige produkter til de kunder der ønsker at medfinansiere en højere andel af bilen mod en billigere leasingydelse. Vores anderledes tilgang kombineret med den meget lave risiko betyder at vi kan tilbyde de mest attraktive priser og vilkår på markedet.

Teamet bag

Stefan Millschou Andersen
Stefan Millschou Andersen Direktør & Partner
Mikkel Hilt
Mikkel Hilt Leasingrådgiver
Andreas Lindholm Sørensen
Andreas Lindholm Sørensen Salgschef
Christian Noll Nielsen
Christian Noll Nielsen COO & Partner
Mads Juul Aunvig
Mads Juul Aunvig Kredit- og forhandlerchef
Victor Tolstrup
Victor Tolstrup Salgsassistent
Frederik Lindstrøm Andersen
Frederik Lindstrøm Andersen Salgsassistent
Magnus Nielsen Aabo
Magnus Nielsen Aabo Importassistent
Fillip Gammeltoft
Fillip Gammeltoft Remarketing- og salgsassistent
Lasse Hjuleraa
Lasse Hjuleraa Importkonsulent
Ida Voigt
Ida Voigt Jurist
Niklas Rasmussen
Niklas Rasmussen Splitleasing
Pia Lene Bitsch
Pia Lene Bitsch Bogholder

Vil du høre mere

Vores leasingrådgivere er klar på telefonen og e-mail, så tøv ikke med at skrive eller ringe til os. Vi vil gerne hjælpe med, at finde den rigtige løsning til dig.

Telefon
+45 82 300 500
(man-fre: 9-18)
E-mail
info@fleasing.dk
(Svartid maks. 24 timer)