page-header

Splitleasing

Splitleasing

Del udgifterne op

Ved splitleasing bliver udgifterne delt op mellem privat og erhverv, så det fortsat er nemt for dig at holde overblik over din kørsel og dine udgifter.

Bilens udgifter deles op efter den kørsel, der bliver registreret i trackeren. De udgifter, der typisk deles op mellem virksomheden og privatpersonen, er: Udbetalingen, vægtafgiften, den månedlige ydelse, forsikring, bilens brændstof, reparationer.

Ifølge lovgivningen skal udgifterne registreres hver eneste måned.

Eksempel:

Hvis bilen kører 80 % erhverv og 20 % privat, laves en tilsvarende splitleasing.
Det betyder, at virksomheden betaler 80 %, og privatpersonen betaler 20 % af alle udgifterne.

 • Hvordan beregnes fordelingen?

  Vi har gjort det nemt for vores kunder at holde styr på deres udgifter i en ny og moderne form for kørebog.

  Når der bliver indgået en splitleasingaftale, bliver der i bilen installeret en GPS. Hver eneste måned sørger den for at holde styr på din kørsel. Det er den, der sikrer, at udgifterne kan blive delt rigtigt op.

  Du kan enten vælge at registrere din kørsel, mens du allerede sidder i bilen, men du kan også vælge at gøre det, når du er derhjemme og måske har mere ro og overskud til det.

 • Hvorfor vælge splitleasing?

  Splitleasing er den rette leasingform, hvis du er en af dem, der kører meget erhvervskørsel, men som også gerne vil bruge bilen til privat brug. Ved splitleasing betaler du ikke fuld afgift på bilen med det samme. Du skal i stedet betale afgiften i månedlige rater.

  Hos Fleasing er vi specialister i splitleasing, hvorfor vi også selv håndterer alle vores splitaftaler. Ønsker du en splitleasingaftale, står vi klar til at hjælpe dig.

Leasingeksempel

Du kan herunder se et eksempel på en splitleasingaftale.

Mercedes-Benz C250 Coupé aut. – Årgang: 2017

Mercedes C250 Coupe Aut

Erhverv

 • Ydelse pr. måned kr. /ex. moms*
 • Udbetaling kr. /ex. moms

* pris er inkl. gebyr

Privat

 • Ydelse pr. måned kr. /inkl. moms*
 • Udbetaling kr. /inkl. moms

* pris er inkl. gebyr

Undgå at blive beskattet af fri bil

Der er flere fordele, hvis du vælger at gøre brug af splitleasing på din næste bil. Hvis bilen vel og mærke skal bruges til erhverv størstedelen af tiden. En af de mange fordele er, at du ikke bliver beskattet af fri bil, fordi du i stedet betaler for, hvor meget du bruger bilen til privat brug.

Vi vil med glæde i samarbejde med dig udregne, om splitleasing er den rette løsning for dig. Hvis du på forhånd gerne vil vide, om splitleasing kan betale sig for dig, skal du regne på, om du kører mere end 70% erhverv. Hvis du gør det, er splitleasing en fordelagtig løsning for dig, da privatudgifter på 30%, eller mindre end det, ofte vil være langt lavere, end hvis du blev beskattet af fri bil.

background

Bliv kontaktet af en rådgiver

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Udfyld formularen, og du vil snarest muligt blive kontaktet af en af vores leasingrådgivere.

  mikkel hilt profil

  Mikkel Hilt

  Salgsansvarlig