Dette er en leasingform, hvor en virksomhed og en privatperson deler udgifterne udgifter (udbetaling, månedlig ydelse, vægtafgift, forsikring, reparationer, brændstof osv.)  på bilen, baseret på fordelingen mellem erhvervs- og privatkørsel.

Eksempel:

Splitleasing
Hvis bilen kører 80 % erhverv og 20 % privat, laves en tilsvarende splitleasing på henholdsvis 80% erhverv og 20% privat.

Det betyder, at virksomheden betaler 80 % og privatpersonen betaler 20 % af alle udgifterne.

I henhold til gældende lovgivning, skal de kørte kilometer registreres for henholdsvis erhvervs- og privatkørsel, men hos os slipper du for den gammeldags kørebog.

Nem GPS-løsning

Registreringen sker nemt og enkelt med den GPS der bliver monteret i bilen ved en splitleasingaftale. Med den kan du registrere din kørsel når du sidder i bilen, men også efterfølgende hjemme i sofaen hvis du foretrækker dette.


Fordelen ved splitleasing er, at du ikke bliver beskattet af fri bil, men i stedet betaler for hvor meget du bruger den privat.

Det kan som hovedregel bedst betale sig at vælge splitleasing, hvis du kører mere end 70 % erhverv, da privatudgifterne på 30 % eller mindre ofte vil være meget lavere, end hvis man valgte at blive beskattet af fri bil.

Leasingeksempel

Privat: Audi A5 2.0 TFSi 211 SB quattro S-tr.

PRIVAT 20%

  • Udbetaling: 5.750 kr. inkl. moms
  • Månedlig ydelse: 400 kr. inkl. moms
  • Restværdi: 76.000 kr.

ERHVERV 80%

  • Udbetaling: 18.400 kr. eksl. moms
  • Månedlig ydelse: 1.280 kr. eksl. moms
  • Restværdi: 76.000 kr. eksl. moms
få et tilbud på splitleasing

Vil du høre mere

Vores leasingrådgivere er klar på telefonen og e-mail, så tøv ikke med at skrive eller ringe til os. Vi vil gerne hjælpe med, at finde den rigtige løsning til dig.

Telefon
+45 82 300 500
(man-fre: 9-18)
E-mail
info@fleasing.dk
(Svartid maks. 24 timer)

Vi forhandler alle mærker