page-header

Aston Martin leasing

Aston Martin leasing

Aston Martin tilhører eliten inden for luksuriøse biler – eller rettere sagt sportsvogne.

Det er over 100 år siden, at den første Aston Martin bil blev sat på gaden, og siden er der sket rigtig meget. Aston Martin er dog, over 100 år senere, fortsat det eksklusive bilmærke, som det altid har været. Den britiske sportsvognsproducent er bl.a. kendt for at holde den britiske agent, James Bond godt kørende i de populære film. Drømmer du om at blive lige så godt kørende som James Bond, så har du nu chancen. Aston Martin er endvidere kendt for at have sat et stort præg på Le Mans (verdens mest berømte racerløb).

Aston Martins biler er ikke forbeholdt James Bond eller de succesrige kørere fra Le Mans. Du har også mulighed for at sætte dig bag rattet i en Aston Martin.

Aston Martin Leasing

Leasing af Aston Martin gør din drømmebil opnåelig

Aston Martin hører til blandt de absolut dyreste bilmærker i verden. Derfor vil de fleste danskere finde det urealistisk at kunne køre Aston Martin – ikke mindst, når den høje registreringsafgift medregnes. Hos Fleasing har vi dog sørget for, at drømmebilen bliver mere opnåelig. Vi tilbyder nemlig attraktiv leasing af biler fra Aston Martin for private og erhverv.

En Aston Martin koster flere millioner kroner, hvis bilen skal købes kontant, og da de færreste mennesker ligger inde med så mange penge, så er det oplagt at tænke i alternativer.

Et godt alternativ til at købe en Aston Martin er selvfølgelig at lease den. Aston Martin leasing er bl.a. fordelagtigt, idet du slipper for en større kapitalbinding, og da det vil være lettere at sælge bilen til en udenlandsk køber efter endt leasingperiode.

Leasing af Aston Martin biler skal være ukompliceret og gennemsigtigt – og dét er det hos Fleasing. Vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig, hvor du får det komplette overblik over priser og vilkår – og vi skåner dig naturligvis for skjulte omkostninger. Lyder det som sød musik i dine ører, så kontakt os og få et godt tilbud på Aston Martin leasing.

 

Vil du køre Aston Martin hele sommeren? Så vælg sæsonleasing

Aston Martin er ikke et af de bilmærker, man støder på i trafikken ret ofte – og slet ikke om vinteren. Det hænger sammen med, at de eksklusive biler fra Aston Martin er bedst egnet til sommerbrug. Drømmer du også om at køre Aston Martin næste sommer, så vil det være oplagt at sæsonlease bilen. Du kan f.eks. sæsonlease en luksuriøs cabriolet fra Aston Martin. Læs mere om sæsonleasing her.

Du kan lease en Aston Martin DB11, DB7, DB9 eller en helt fjerde model

Aston Martin er kendt for at designe og udvikle drømmebiler, og det er noget, de har haft succes med i mere end et århundrede. Som leasingtager har du stort set frit valg på alle hylder, når det gælder leasing af biler fra Aston Martin. Derfor bør du overveje nøje, hvilken af de mange fantastiske bilmodeller du vil lease.

Du kan f.eks. lease en Aston Martin DB11, Aston Martin DB7 eller Aston Martin DB9, der er nogle af de mest populære modeller fra producenten. Aston Martins DB-serie er i det hele taget rigtig populær, og modellerne fås som både coupe og cabriolet. Bilerne byder bl.a. på god performance, håndbyggede detaljer og et smukt design såvel indeni som udenpå.

Vi har mange års erfaring inden for Aston Martin leasing – og rådgiver dig gerne

Vi er specialister i leasing, herunder flexleasing af luksusbiler fra adskillige eksklusive bilmærker, eksempelvis Aston Martin.

Derfor har vi den rette ekspertise og knowhow til at rådgive dig og yde sparring ang. Aston Martin leasing. Vi kan bl.a. hjælpe dig med at klarlægge, hvilken model der vil være den rette for dig, hvilken leasingform der vil være mest passende og meget andet. Tilmed kan vi hjælpe med at importere den ønskede Aston Martin fra udlandet, hvis den ikke står på dansk grund.

Bliv kontaktet af en rådgiver

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Udfyld formularen, og du vil snarest muligt blive kontaktet af en af vores leasingrådgivere.

    mikkel hilt profil

    Mikkel Hilt

    Executive Sales Manager