page-header

Mercedes varebil leasing

Erhvervsleasing af moderne varebiler fra Mercedes

Mercedes-Benz står ikke kun bag nogle af markedets mest eksklusive personbiler. Mercedes-Benz har også udviklet og produceret en hel række af fantastiske varebiler. Hos Fleasing tilbyder vi erhvervsleasing af de bedste varebiler på markedet, og her er Mercedes-Benz og deres modelprogram af varevogne selvfølgelig også repræsenteret.

Vi giver dig mulighed for at lease alt fra den lille, vakse Citan, til den store og rummelige Sprinter, der foruden en stor lastrumskapacitet kommer med en høj lasteevne og et innovativt cockpit. Begge modeller fås også som elbiler.

Vi tilbyder leasing af følgende varebiler fra Mercedes:

 • Mercedes Citan
 • Mercedes eCitan
 • Mercedes Vito
 • Mercedes eVito
 • Mercedes Sprinter
 • Mercedes eSprinter

Se et udvalg af de Mercedes modeller du kan lease gennem Fleasing nedenfor.

Mercedes Vito populær varebil - Fleasing

Mercedes modeller

Mercedes Citan

Mercedes Citan er en lille, smidig og komfortabel varebil, der gør arbejdsdagen både nemmere og sjovere. Modellen byder på et meget kompakt design, men har samtidig en komfortabel kabine og et rummeligt lastrum.

Mercedes har med denne model formået at kombinere rummelighed med uovertruffen funktionalitet og gode køreegenskaber. Resultatet er en fantastisk varebil, der i 2022 løb med en fornem pris; ’International Van of the Year 2022’ i Europa.

Maks lastrum: 2,5 kubikmeter
Nyttelast: 489 kg
Brændstofforbrug: 14,9-19,2 km/l*

Mercedes eCitan

Mercedes eCitan er en el-varebil, der har været på markedet siden 2022. Modellen kommer med en rækkevidde på 285-300 km med mulighed for genopladning til 80 % i løbet af blot 40 minutter ved brug af en hurtiglader.

Mercedes eCitan kommer desuden med et rummeligt lastrum, og det vil være muligt at montere anhængertræk på varebilen ved behov for mere plads. Modellen kan bruges til mange erhvervsmæssige opgaver, og den er yderst velegnet til bykørsel pga. det kompakte design.

Maks lastrum: 2,5 kubikmeter
Nyttelast: 489 kg
Rækkevidde: 285 km*

Mercedes Vito

Mercedes Vito er en populær varebil, der siden 1995 er blevet solgt i mere end 1,2 millioner eksemplarer på verdensplan. Modellen har i den grad vist sit værd og er måske også et bud på din næste firmabil.

Modellen er bl.a. kendt for sin imponerende rummelighed, lave energiforbrug, gode komfort i kabinen og mange tilpasningsmuligheder. Mercedes Vito er med andre ord en økonomisk, ergonomisk og bæredygtig varebil, som kan bruges til mange arbejdsopgaver.

Maks lastrum: 6,0 kubikmeter
Nyttelast: 1026 kg
Brændstofforbrug: 13,2 - 13,5 km/l*

Mercedes eVito

Mercedes eVito er den eldrevne udgave af Mercedes Vito. Foruden at kunne præstere en rækkevidde på 265-314 km på en enkelt opladning, så får du en varebil med uovertruffen komfort og en stor lastekapacitet. Med en lastekapacitet på helt op til 855 kg vil varevognen kunne klare selv de tungeste opgaver.

Det store udbud af assistentsystemer til varevognen er med til at gøre arbejdsdagen mere sikker og komfortabel. Under både manøvrering og parkering understøttes du nemlig af de smarte assistentsystemer, der bl.a. omfatter kørelysassistent, træthedsovervågning og bremseassistent.

Maks lastrum: 6,0 kubikmeter
Nyttelast: 855 kg
Rækkevidde: 265 km*

Mercedes Sprinter

Mercedes Sprinter leverer både køreglæde, komfort og driftssikkerhed på højeste niveau. Du får med denne model en pålidelig varebil, der med sin enorme rummelighed kan rumme masser af varer og værktøj. Modellen kommer også med et modulopbygget opbevaringskoncept, der kan tilpasses netop dine behov og dit anvendelsesformål.

Mercedes Sprinter er med sin velindrettede kabine og gode ergonomi en af de varebiler, man næsten ikke har lyst til at træde ud af, når man først har sat sig til rette. De lange arbejdsdage bliver med ét meget lettere at komme igennem, når du sidder bag rattet i en Mercedes Sprinter.

Maks lastrum: 10,5 kubikmeter
Nyttelast: 1204 kg
Brændstofforbrug: 10,6-10,8 km/l*

Mercedes eSprinter

Mercedes eSprinter er en økonomisk, fleksibel og pålidelig varebil, der kører på ren el. Ved blandet kørsel får du en varebil, der leverer en rækkevidde på 150 km på en fuld opladning. Mercedes eSprinter udmærker sig også ved at være udstyret med et batteri, der kan oplades fra 10 til 80 % på blot 20 minutter. Elmotoren er desuden så godt som lydløs.

Denne model er et godt valg, hvis du ønsker en fremtidssikret varebil, der er både mere miljøvenlig og effektiv end gennemsnittet. Den er ikke mindst velegnet til dig, der primært kører bykørsel.

Maks lastrum: 11,3 kubikmeter
Nyttelast: 933 kg
Rækkevidde: 150 km*

*Brændstofforbrug og rækkevidde er baseret på WLTP målemetode.

Hvorfor du skal lease en Mercedes varevogn

Du går aldrig galt i byen, når du leaser en varevogn fra Mercedes, hvad end du går med modellen Citan, Vito eller Sprinter. Der er nemlig op til flere fordele ved at lease en varebil fra det tyske luksusmærke.

Her er nogle af fordelene:

 • Mercedes’ varebiler er kendt for at være nogle af de sikreste i branchen
 • Varebilerne fås i forskellige størrelser og byder på mange tilpasningsmuligheder
 • Det sender et godt signal til omverdenen og styrker din virksomheds image at køre i en varebil fra et eksklusivt bilmærke

Det kan tære på likviditeten at købe en varevogn fra Mercedes, men heldigvis er der et godt alternativ i form af erhvervsleasing. Fleasing tilbyder dig og din virksomhed at lease en moderne varevogn til en fast lav månedlig ydelse. Du undgår en stor kapitalbinding og vil desuden kende dine udgifter hver måned.

Bliv kontaktet af en rådgiver

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Udfyld formularen, og du vil snarest muligt blive kontaktet af en af vores leasingrådgivere.

  mogens juhl

  Mogens Juhl

  Head of Partnerships