page-header

BMW leasing

Lease din BMW gennem Fleasing

Hos Fleasing er der et bredt udvalg af leasingmuligheder efter dit individuelle ønske og behov. En helt særlig mulighed gør sig gældende, når det kommer til at lease biler fra BMW. Et tysk bilmærke, der står for Bayerische Motoren Werke og kan løbe med titlen som verdens største producent af luksusbiler. Siden opstarten i 1916 og frem til i dag, er deres modeller kendetegnet ved høj kvalitet og et yderst eksklusivt design.

Det er ikke nogen hemmelighed, at køretøjerne fra BMW ligger i den dyre ende af skalaen. Hvad enten du er til en BMW Sport Line med sportslig dynamik eller en BMW Luxury Line med stil og elegance, så kræver det en god sum fra pengepungen. I en sådan situation kan det være en idé at alliere sig med professionelle kræfter for at høre om mulighederne for din næste drømmebil.

FLEASING sort BMW leasing

Hvorfor vælge en BMW?

Der er utallige grunde til at gøre din BMW-drøm til virkelighed. Hvis vi skruer tiden tilbage til 1960’erne, begyndte BMW en nicheproduktion af kvalitetsbiler i mellemklassen, hvilket var en stor succes. Men siden 1980’erne er produktionen og efterspørgslen kun blevet større, hvilket betyder, at BMW i dag er verdens største producent af luksusbiler. BMW er desuden den eneste overlevende tyske motorcykelproducent, hvilket beviser, at det tyske firma står fast og formår at vedligeholde en lang række værdier.

Den dag i dag spænder udvalget bredt. BMW har modeller for enhver smag, og det er endda muligt at vælge en elbil eller en plug-in-hybrid.  Alle modellerne har dog et bemærkelsesværdigt fællestræk. De har nemlig et relativt omfangsrigt prisskilt hængende over sig. Man er uden tvivl sikret en bil i luksuriøst design og med stilrene linjer. Det kan dog være en uheldig investering på længere sigt at hive så mange hundrede tusinde kroner op af pengepungen, da biler generelt hurtigt taber værdi. Hvis du i stedet vælger at lease din næste BMW, betaler du kun for det værditab bilen har i den tid, du kører i den og altså ikke bilens fulde værdi.

Flexleasing er en ideel mulighed

Når det kommer til biler i den prisklasse, hvor luksuriøse og stilrene modeller hører til, kan det være relevant at overveje, om leasing er noget for dig. En utrolig populær måde at lease på er via den såkaldte flexleasing, da denne form for leasing er fyldt med fordele.

Du slipper bl.a. for at betale afgift, hvilket betyder, at der betales en månedlig afgift på bilen, som fastsættes alt efter bilens værdi og alder. En anden fordel ved flexleasing er en overskuelig udbetaling. Udbetalingen på en flexleasing-aftale er en sikkerhed for værditabet og afskrivningen på bilen. Når du køber en bil kontant betales hele beløbet på forhånd, og der vil forekomme et tab, når bilen sælges igen. Det er helt modsat ved flexleasing. Her betales der nemlig kun for afskrivningen på bilen og ikke hele bilens pris.

Som navnet indikerer, så giver flexleasing en enorm fleksibilitet. Dine behov kan skifte pludseligt – både økonomisk og personligt. Netop derfor er flexleasing en oplagt mulighed for at afprøve en BMW. Hos os indgår vi en aftale således, at du får mulighed for at skifte bil hyppigt uden, at der er enorme omkostninger forbundet med det.

Find din næste BMW-drømmebil

Hvis du har brugt tid på at researche på en model efter din smag, og den ikke findes i Danmark, så skal du ikke opgive håbet. Fleasing kan nemlig hjælpe dig dog godt på vej, da vi har udenlandske kontakter. Vi tilbyder at hjælpe med at importere din drømme-BMW fra hele verden.

Foruden importen står vi også klar til at fungere som din sparringspartner således, at du kan gøre dine drømme til virkelighed. Vi er et firma, der består af et team med passion for biler og flair for tal, så vi vil gøre alt for, at du ender med den bil, der bringer dig absolut mest køreglæde.

Kundeservice og kundetilfredshed

Hos Fleasing er det vigtigt at bygge bro imellem køber og firma. Derfor står vi klar til at omfavne dit behov baseret på et højt serviceniveau. Vi sørger for at få alt papirarbejdet i bund således, at du slipper for at bruge unødvendig tid på at deltage i diverse møder. I første omgang er alt du skal gøre at angive det ønskede bilmærke, model, udbetaling og månedlig ydelse. Hvis du ønsker at blive klogere på prisen, kan du kvit og frit indhente et tilbud og derefter tage næste skridt.

Derudover sørger vi for at få skrevet leasingaftalen, importeret bilen, hvis den er udenlands samt få den klargjort til dig. Alt sammen sker det via en tæt dialog, så du kan føle dig tryg. Vores fokus er nemlig, at du som kunde bliver tilfreds, og at dine forventninger stemmer overens med resultatet.

Hele processen sker i løbet af få dage, men det er stadig vigtigt for os, at du som potentiel leaser føler dig sikker i dit valg. Når bilen er hentet hjem og er blevet klargjort, så står den skarpt og er klar til, at du kommer og får en prøvetur i den inden, at du forlader Fleasings garage – nu godt kørende i din nye og luksuriøse BMW.

Bliv kontaktet af en rådgiver

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Udfyld formularen, og du vil snarest muligt blive kontaktet af en af vores leasingrådgivere.

    mikkel hilt profil

    Mikkel Hilt

    Salgsansvarlig