page-header

Volvo leasing

Lease din Volvo gennem Fleasing

Volvo er et oplagt valg af bilmærke, hvis ønsket er at lease en sikker, rummelig og veldesignet bil. Svenske Volvo er især kendt for sikkerhed i verdensklasse. Den svenske bilproducent går så meget op i sikkerheden, at de har etableret deres eget crash test-center på fabrikken i Gøteborg, Sverige. Det er med til at understrege, at Volvo ikke går på kompromis med sikkerheden.

Volvos biler befinder sig i mellemprisklassen, hvor de fleste forbrugere kan være med, men trods de overkommelige priser er der mange fordele ved at lease en Volvo. Hos Fleasing kan du selvfølgelig tage del i de mange fordele, der er forbundet med Volvo leasing, eksempelvis lavere værditab og mindre kapitalbinding.

FLEASING Volvo Leasing

Der er gode argumenter for at lease en Volvo

Det er ingen hemmelighed, at der er rig mulighed for at købe en Volvo, men det er selvfølgelig ikke uden grund, at mange vælger at lease deres Volvo. Vi kender til alle fordelene ved leasing, og disse fordele vil vi gerne præsentere dig for.

En af fordelene ved Volvo leasing omhandler budgetsikkerhed. Foruden førstegangsydelsen, i form af udbetalingen, så skal du nemlig blot betale en fast månedlig leasingydelse. Tegner du tilmed en garantiforsikring, så skal du ikke bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger. De eventuelle regninger vil nemlig som udgangspunkt blive dækket af forsikringen.

En anden fordel handler om kapitalbinding. Skulle du købe en Volvo, så ville det kræve, at du betalte bilens fulde pris på en gang. Denne store kapitalbinding gør sig ikke gældende, hvis du leaser bilen. Så skal du blot afholde førnævnte omkostninger. Leasing kan med andre ord være med til at frigøre likviditet.

Er du typen, der godt kan lide at skifte bil hyppigt, eksempelvis en gang om året? I givet fald vil Volvo leasing være som skabt for dig. Hos Fleasing leaser du nemlig typisk bilen i 12 måneder ad gangen.

Leasing af både nyere og brugte biler fra Volvo

Der er fordele og ulemper ved leasing af både nyere og brugte biler fra Volvo – og hos Fleasing tilbyder vi naturligvis begge muligheder.

Hvad end det derfor er en nyere Volvo eller en Volvo med nogle kilometer på tælleren, du vil lease, så kan vi være behjælpelige. Uanset dit valg kan vi garantere dig en fleksibel og gennemsigtig leasingaftale, der matcher dine individuelle ønsker og præferencer.

Du kan f.eks. lease følgende modeller fra Volvo:

  • Volvo XC40
  • Volvo XC90
  • Volvo V60
  • … og adskillige andre modeller!

Volvo leasing for private

Hos Fleasing tilbyder vi Volvo privatleasing på favorable vilkår. Hvad end det er en sedan, stationcar eller SUV fra Volvo, du har i tankerne, så kan vi byde ind med et meget attraktivt tilbud på privatleasing.

Med privat flexleasing opnår du mange fordele. Du slipper f.eks. for at betale fuld registreringsafgift med det samme. At du slipper for registreringsafgiften betyder i øvrigt, at der vil være et større gensalgsmarked ved leasingperiodens udløb. Besparelsen ved at privatlease en bil i stedet for at købe den kan være stor – det gælder især ved leasing af premiumbiler fra eksempelvis Volvo.

Volvo står bl.a. bag nogle fremragende familiebiler, der kan bringe dig og din familie sikkert fra A til B. Derfor er dette svenske bilmærke ganske populært blandt danske børnefamilier, men Volvo kan også være et godt valg for mange andre. Læs mere om privatleasing her.

Volvo leasing for erhverv

Volvos biler egner sig ikke kun rigtig godt til privatkørsel, men også til erhvervskørsel. Det er trods alt alfa og omega, at det er både komfortabelt og sikkert at spendere mange timer på landevejene hver dag, når kunder skal besøges e.l.

Definerer du den perfekte firmabil som en bil, der byder på høj sikkerhed, god byggekvalitet og høj komfort, så kan du helt sikkert finde den ideelle firmabil fra Volvo.

Med erhvervsflexleasing vil der være mulighed for at anvende firmabilen til både privat- og erhvervskørsel. Fordelene ved denne leasingform tæller bl.a. mindre kapitalbinding og mulighed for skattemæssige fradrag. Læs mere om erhvervsleasing her.

Få et uforpligtende tilbud på leasing af Volvo

Hvad koster Volvo leasing? Dette spørgsmål findes der ikke et kort og præcist svar på. Til gengæld kan vi hurtigt gøre dig klogere på den økonomiske del, hvis du kontakter os for et uforpligtende tilbud. Prisen for at lease en Volvo vil nemlig afhænge af en række faktorer. Ønsker du eksempler på, hvad Volvo leasing kan koste, så tag et kig på de biler fra Volvo, vi har på lager netop nu.

Bliv kontaktet af en rådgiver

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Udfyld formularen, og du vil snarest muligt blive kontaktet af en af vores leasingrådgivere.