page-header

Audi leasing

Lease din Audi gennem Fleasing

Hos Fleasing tilbyder vi favorable leasingaftaler på biler fra det kvalitetsbevidste og luksuriøse tyske bilmærke Audi. Og når det kommer til biler i den prisklasse, som mange af Audis mest populære modeller hører til i, kan det meget vel betale sig, at overveje om leasing, og især flexleasing, er vejen frem for dig.

Med flexleasing skal du have færrest muligt penge op af lommen, da du ikke betaler fuld registreringsafgift på bilen, og udbetalingen derfor bliver holdt i bund.

Vi sørger for at få alt papirarbejdet i bund, således at det eneste du skal gøre, er at vælge lige præcis den Audi, du ønsker. Vi sørger for at få skrevet leasingaftalen, importeret bilen, hvis den ikke er i Danmark og få den klargjort til dig. Alt sammen i løbet af få dage.

2088343 1

Hvorfor lease en Audi?

Der er masser af gode grunde til at overveje om du skal lease en Audi. Som kort nævnt ovenfor, så er Audi kendt for deres luksuriøse biler af en meget høj kvalitet, og særligt de mere potente modeller er meget populære.

Men lige fra SUV-modellerne, Audi SQ- og Q-serierne, til coupéerne, lige fra A-serien til Audis bud på en superbil, R8’eren, så har de alle det til fælles, at de kommer med et relativt stort prisskilt. Selvom man får en bil af den bedste kvalitet, kan det være en dårlig investering at give mange hundrede tusinde kroner for en bil, da de hurtigt taber værdi.

Hvis du i stedet vælger at lease din Audi, betaler du kun for det værditab bilen har i den tid, du kører i den, og ikke bilens fulde værdi. For ikke at nævne, at du ikke skal betale den fulde registreringsafgift, hvis du vælger en flexleasingaftale.

Hvad er flexleasing?

Hvis du gerne vil undgå at skulle betale den enorme registreringsafgift, hvis du overvejer at importere en bil, kan det være at du skal overveje at flexlease en privatbil. Hvis du flexleaser en privatbil hos Fleasing.dk, skal du nemlig ikke betale hele registreringsafgiften på bilen.

I stedet betaler du en forholdsmæssig rate hver måned, på mellem 0,5% og 2% af bilens værdi inklusiv afgift. På den måde slipper du altså for at skulle punge ud med voldsomme summer i en eventuel udbetaling på din drømmebil.

Når du flexleaser en Audi, er det dog dit eget ansvar, at få den solgt igen. Men da der ikke er registreringsafgift på bilen, betyder det også at du vil få let ved at finde en køber i udlandet, når din leasingaftale ophører.

Som navnet indikerer, så giver flexleasing en enorm fleksibilitet. Dine behov kan skifte pludseligt og en flexleasing aftale giver dig mulighed for at skifte bil hyppigt uden at der er enorme omkostninger for dig som kunde ved at skifte.

Så hvad enten der kommer en mulig familieforøgelse, eller du slet og ret bare godt kunne tænke dig at have mulighed for at kunne køre i en stor, praktisk og komfortabel SUV i vintermånederne og en mindre og hurtigere coupé, eller måske en sportsvogn som en Audi TT eller superbilen Audi R8.

Find den perfekte Audi

Hvis du leder efter en Audi model, der ikke findes alverden af indenfor landets grænser, så kan Fleasing også hjælpe. Vi tilbyder nemlig at hjælpe med at importere din drømme Audi fra hele verden. Vi kan hjælpe dig lige fra, at du beslutter dig for at, at det skal være lige netop dén Audi.

Hvis du endnu ikke har fastlagt dig på hvilken model, der er drømmemodellen, så kan vi bistå dig med kvalificeret og værdifuld sparring, så vi kan få dig placeret i lige netop den model, der lever op til dine forventninger og krav, så du ender med den bil, der bringer dig absolut mest køreglæde.

Vi klarer arbejdet

Når du leaser din Audi hos os, lover vi, at vi gør det hele så let som muligt for dig som kunde. Når du har valgt den bil, som du ønsker at lease, så sørger vi for resten. Hvis bilen står i udlandet, så sørger vi for at få den importeret.

Det inkluderer selvfølgelig alt papirarbejdet. Når bilen er fundet, udarbejder vi en leasingaftale, der er skræddersyet til efter dine ønsker og behov, som du så skal godkende. Derefter sørger vi for, at bilen bliver bragt til Danmark.

Vi klargør bilen for dig, så den står skarpt og er klar til, at du kommer og får en prøvetur inden du forlader vores garage med din nye lækre Audi.

Bliv kontaktet af en rådgiver

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Udfyld formularen, og du vil snarest muligt blive kontaktet af en af vores leasingrådgivere.