background

Stationcar leasing

Stationcar leasing

En stationcar er en praktisk biltype, der især hitter stort hos børnefamilier, men som også kan opfylde behovet hos mange andre. Vi tilbyder leasing af alle typer biler, og her er stationcars naturligvis ingen undtagelse.

Vi har specialiseret os i leasing af luksuriøse stationcars, så ønsker du en stationcar, der emmer af luksus, performance, komfort og køreglæde, er du landet på den rette side.

Stationcar – fleksibel og alsidig bil med masser af plads og komfort

En stationcar er et rigtig godt valg, hvis man er på udkig efter en rummelig bil, der byder på masser af benplads både for og bag. Stationcars er også udstyret med et stort bagagerum, hvor der er plads til alt fra kufferter og tasker til klapvogne, hundebure og alt det andet, som man kan have brug for at transportere.

En stationcar byder også på fantastisk komfort. Der er masser af plads i kabinen, og sæderne er ofte ergonomiske. Derudover er mange stationcars velegnede til at køre i alt slags vejr og terræn.

C43 2
_1588858

Leasing af stationcar hos Fleasing

Vi har altid en lang række leasingbiler på lager, og blandt dem vil du finde flere eksklusive stationcars. Finder du ikke din drømmebil blandt disse biler, hjælper vi dig gerne med at importere den ønskede bil fra udlandet.

Men hvorfor lease en stationcar hos Fleasing? Her er nogle af fordelene:

 1. Du får personlig vejledning af vores dygtige rådgivere
 2. Vi hjælper dig med at hjemtage den ønskede stationcar fra udlandet hvis nødvendigt
 3. Du slipper for at optage et billån og binde mange penge i en bil
 4. Du betaler en fast månedlig ydelse og opnår dermed budgetsikkerhed
 5. Du lider et mindre værditab end ved køb af en bil
 6. Du kan skifte bil ofte og kan dermed køre i de nyeste stationcars fra dit foretrukne bilmærke

Få ekstra tryghed ved leasing af en stationcar med udvidet garanti

Vil du gerne opnå maksimal budgetsikkerhed og tryghed? Så skal du benytte dig af vores tilbud om udvidet garanti, når du leaser en stationcar. Så vil du nemlig kunne få dækket uforudsete værkstedsregninger. Den udvidede garanti gælder i hele EU, og du bestemmer selv, hvilket værksted bilen skal repareres på, hvis uheldet er ude.

Du kan læse mere om udvidet garanti via linket.

Bliv kontaktet af en rådgiver

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Udfyld formularen, og du vil snarest muligt blive kontaktet af en af vores leasingrådgivere.

  mikkel hilt profil

  Mikkel Hilt

  Executive Sales Manager