background

Rabat på benzin og diesel

Fleasing og Q8 har indgået en attraktiv rabataftale, der som kunde giver dig en række fordele og rabatter på bl.a. benzin, diesel, vask og kør-videre-produkter.

ERHVERVSKUNDE

Som erhvervskunde hos Fleasing kan du spare 187 øre per liter diesel, 176 øre per liter benzin og 35 procent på alle enkeltvaske hos Q8. Derudover ydes 30 øre i rabat pr. kWh ved opladning af elbil. Det eneste det kræver er, at du tilgår nedenstående link og bestiller et Q8-kort, som findes i fire varianter.

Alle Q8’s erhvervskort kan derudover anvendes på F24, Shell og Shell Express-stationer i hele landet. Rabatten på brændstof og vask er den samme uanset hvilken station du benytter. Dermed har du med Q8´s erhvervskort adgang til over 475 stationer i hele landet og du modtager kun en månedlig faktura, uanset hvor du tanker eller vasker.

PRIVATKUNDE

Er du privatleasingkunde, kan du spare 175 øre på både benzin og diesel, og 35 procent på alle enkeltturs-vaske hos Q8. Privatkortet kan anvendes på alle Q8 og F24 stationer i hele landet. Bestil privatkort her