page-header

Porsche leasing

Lease din Porsche gennem Fleasing

Det koster penge, hvis du gerne vil køre rundt i en stor, flot og hurtig bil. Mange penge endda. Og hvis du er en af dem, som godt kan lide at mærke, at du lever – enten adrenalinrusen ved at trykke speederen i bund på en hurtig bil eller følelsen af glæde ved at få noget nyt legetøj – så er dét at flexlease en bil igennem fleasing.dk helt ideelt for dig.

Og hvis der er noget, som skriger fart, luksus og sikkerhed må det være det tyske bilmærke Porsche. Den tyske ordentlighed gør, at alle detaljer er, som de skal være, og det er helt sikkert, at du ikke kommer til at mangle noget. Porsche har igennem flere årtier produceret biler, som er velkendte for at være luksuriøse, smukke…. og hurtige.

Det smarte ved flexleasing er, at det er en langt billigere måde at købe bil på. Og – som navnet indikerer – så er det helt vildt fleksibelt.

flexleasing

Hvad er Porsche flexleasing?

Først og fremmest er den store grund til, at flexleasing hedder, som det gør, at det er fleksibelt som få andre ting. Det er den bedste metode til at imødegå dine drømme – både hvad angår biler, men også det liv, bilen skal være en del af. Hvis du og din partner for eksempel planlægger at skulle have et barn – måske endnu et barn – så tager det ikke lang tid at få fingrene i en ny og større bil.

Eller hvis der skulle komme en arbejdssituation, hvor en i husstanden ville få brug for en ekstra bil, er en leasingaftale også den bedste og billigste løsning.

Det sted, hvor flexleasing med afstand er det smarteste, er, at du kun betaler for den periode, du har bilen. Der er en førstegangsydelse, som betales, før du kan modtage nøglerne. Men derefter vil der kun være et mindre beløb, der skal betales månedligt. Det, du betaler for at have bilen i et år, er 20 procent af den værdi, som bilen har. Det er det, fordi en bil typisk falder 20 procent i værdi om året. Det vil altså sige, at hvis du skal have en Porsche, der koster 500.000 at købe hos en forhandler, betaler du kun 100.000 i førstegangsydelse for at få nøglerne, så du kan køre rundt i den i et år.

Det, du skal betale månedligt efterfølgende, afhænger af, hvilken bil du skal have. Afhængig af hvor gammel bilen er, skal du betale imellem 0,5 og 2 procent af bilens værdi pr. måned. Derudover skal du – fordi du leaser din bil – ikke betale for hele registreringsafgiften.

En ting, du dog skal være opmærksom på, er, at det er dit ansvar at få solgt bilen videre, når din leasingperiode slutter. Det plejer dog ikke at være et problem på grund af de fordelagtige aftaler, der er ved at flexlease.

Hvorfor Porsche – og hvilken?

Porsche er kendt for at kunne alt. I hvert fald hvis man ser på hele paletten af udvalg. Hvis du vil køre rundt og ligne skørtejægeren Hank Moody fra Californication, er det en Porsche 911, du skal have fat i. Hvis I er en større familie med større behov, er det nok nærmere en Porsche Cayenne. Og hvis du vil have en form for blanding af 911-sportsvognen og Caynne-SUV’en, er Porsche Panamera et godt bud på noget, der passer dig.

Porsche er altså en biltype, der rummer det hele. Og det er ligegyldigt for os, hvilken Porsche der er din drømme-Porsche. Hvis du forelsker dig i en, som står i udlandet, skal du ikke en gang selv bakse med at få den hjem. Det klarer vi for dig. Og hvis du ikke kan bestemme dig for, hvilken model du ville se bedst ud i, tilbyder vi også værdifuld sparring og rådgivning, så det kommer til at passe bedst ind i dine fremtidsplaner- og drømme

Vælg din Porsche og læn dig tilbage

Når du så har fundet ud af, hvilken Porsche du skal have, skal du ikke gøre noget. Ikke andet end at vente i hvert fald. Vi sørger nemlig for at få færdiggjort noget papirarbejde, som du kan læse igennem. Og hvis du er tilfreds med det, vi har udarbejdet til dig på skrift, skal der blot underskrives. Og så skal du bare vente lidt igen.

Når du har underskrevet aftalen, skal vi nemlig lige sørge for at få gjort bilen i tip-top stand. Og hvis din skulle befinde sig i udlandet, skal den jo lige fragtes hjem til Danmark, hvor den så vil blive gjort køreklar til dig.

Så nemt er det at få fingrene i din drømmebil hos Fleasing.

Bliv kontaktet af en rådgiver

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Udfyld formularen, og du vil snarest muligt blive kontaktet af en af vores leasingrådgivere.

    mikkel hilt profil

    Mikkel Hilt

    Executive Sales Manager