page-header

Privat flexleasing

Mercedes-Benz nær vindmølle

Flexleasing til private

Privat flexleasing er en leasingform, der er særligt henvendt til privatpersoner, som ønsker sig en bil i premiumklassen.

Med privat flexleasing får du de samme muligheder som ved almindelig flexleasing. Du slipper for at betale fuld registreringsafgift med det samme. Du betaler i stedet en forholdsmæssig afgift i rater i hver enkelt måned, og afgiften afgøres ud fra bilens alder.

Derfor vælger mange at privatlease

Mange private vælger at foretage privat flexleasing, frem for at købe, når de skal have deres næste superbil. En sådan løsning gør det nemlig muligt for dig at opnå en god besparelse, fordi du undgår den høje registreringsafgift.

Når du slipper for registreringsafgiften, har det den fordel, at du vil opleve et større gensalgsmarked, når din leasingperiode ophører. Fordi der ingen registreringsafgift er, er det langt nemmere at sælge bilen til en eventuel udenlandsk køber.

Du kan betragte det således, at jo dyrere en bil, du vælger at privatlease, desto større er den besparelse, du opnår.

Porsche 911 Carrera S

Privat flexleasing er fyldt med fordele

Ønsker du at privatlease en bil, er processen både simpel og ligetil, når du bruger Fleasing. Vi hjælper dig naturligvis gerne med at finde den rette bil, få den importeret og klargjort. På den måde kan du inden for ganske få dage stå med nøglerne til din næste luksusbil.

Det kan variere, hvor lang leasingaftalen på bilen er. Men det antal måneder, vores leasingaftaler oftest lyder på, er 12 måneder.

Når først du har privat flexleaset din bil, vil du opleve flere fordele, eksempelvis:

  • Hos Fleasing er der ikke et max antal kilometer, du må køre. Du skal dog være opmærksom på, at afskrivningen på bilen blandt andet regnes ud fra det forventede antal kilometerforbrug.
  • Du har mulighed for at få en billigere bilforsikring. Det skyldes, at du har en bil, som kun skal forsikres for selve bilens værdi og ikke med registreringsafgiften.

Hvis du er nysgerrig efter at høre flere fordele, så kontakt os allerede i dag. Du har mulighed for at få en personlig rådgiver, som kan vejlede dig fra a til z.

Fleasing sørger for, du er godt kørende

Der findes mange forskellige leasingløsninger. Nogle henvender sig særligt til erhvervskørsel, andre til privatkørsel. Nogle er en kombination af både erhverv og privat, og andre er leasinger af en bil til brug i bestemte sæsoner. Det kan virke forvirrende, men ikke hvis du får vejledning hos Fleasing.

Vi er specialister i både at finde den helt rette bil og den rigtige form for leasing til hver enkelte kunde – vi kan derfor med sikkerhed også hjælpe dig.

Lad os hjælpe dig med at finde din næste luksusbil allerede i dag, så du kan være godt kørende igen inden længe.

background

Bliv kontaktet af en rådgiver

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Udfyld formularen, og du vil snarest muligt blive kontaktet af en af vores leasingrådgivere.

    christian sneholt profil

    Christian Sneholt

    Leasingrådgiver