page-header

Volkswagen varebil leasing

Fleasing tilbyder leasing af varebiler fra Volkswagen til favorable priser

Volkswagen lancerede deres første varevogn tilbage i 1949. Siden dengang er der løbet meget vand gennem åen, og Volkswagen hører i dag til blandt de mest populære producenter af varebiler på verdensplan.

Volkswagen bygger erhvervskøretøjer til mange forskellige brancher og formål, og de bedste varebiler fra deres modelprogram kan du selvfølgelig lease hos os. Vi tilbyder leasing af både små og store varebiler fra tyske Volkswagen, og du har endda mulighed for at lease en eldreven varevogn, hvis du ønsker det.

Hos os kan du lease følgende varebiler fra Volkswagen:

 • Volkswagen Caddy Cargo
 • Volkswagen Transporter
 • Volkswagen Crafter
 • Volkswagen ID.Buzz Cargo

Læs meget mere om de fire varebiler fra det tyske bilmærke herunder.

Fleasing - Volkswagen ID Buzz Cargo

Volkswagen modeller

Volkswagen Caddy Cargo

Volkswagen Caddy Cargo er en lille, kvik varebil, der på trods af sin beskedne størrelse byder på masser af luksus og rummelighed. Modellen er et godt bud på en varebil til håndværkeren, der ikke har brug for at skulle fragte store mængder byggematerialer eller værktøj. Caddy Cargo kommer desuden med opbevaringssystemer, der sikrer god udnyttelse af pladsen.

Det er en varebil med fremragende køreegenskaber, der gør det til en sand fornøjelse at komme fra A til B. Denne varebil udmærker sig ved at have en fornuftig brændstoføkonomi, høj sikkerhed og en veludstyret kabine.

Maks lastrum: 3,1 kubikmeter
Nyttelast: 674 kg
Brændstofforbrug: 14,9 - 20,4 km/l*

Volkswagen Transporter

Volkswagen Transporter er en populær varebil, der første gang kom på markedet for over 70 år siden. Modellen er blevet forbedret på alle parametre gennem tiden og er flere gange blevet kåret som den bedste varebil og den bedste firmabil.

Volkswagen Transporter er en mellemstor varevogn, der er kendetegnet af tysk kvalitet med kompromisløse køreegenskaber og driftssikkerhed. Den fås desuden med forskellige udstyrspakker og kan tilpasses ethvert behov. Modellen er ikke kun velegnet som håndværkerbil, men er også rigtig god til varekørsel m.v.

Maks lastrum: 6,7 kubikmeter
Nyttelast: 1133 kg
Brændstofforbrug: 12,0 - 14,1 km/l*

Volkswagen Crafter

Volkswagen Crafter er også et godt bud på den perfekte varebil til mange forskellige brancher og opgaver. Denne model er kendt for sin imponerende rummelighed samt for sine gode køreegenskaber og elegante design. Modellen er endvidere kendt for at være støjsvag, hvilket sikrer en endnu mere behagelig køreoplevelse.

Volkswagen Crafter er foreløbigt producentens mest rummelige varevogn med plads nok til at rumme hele seks europaller. Det er derudover også værd at nævne, at Volkswagen Crafter kommer med klassens bedste lastsikring og læssekomfort.

Maks lastrum: 11,3 kubikmeter
Nyttelast: 1295 kg
Brændstofforbrug: 9,6 - 12,0 km/l*

Volkswagen ID Buzz Cargo

Volkswagens portefølje af varebiler er stor og attraktiv, og for nyligt er porteføljen blevet endnu større. Som et af de nyeste skud på stammen har den tyske producent lanceret Volkswagen ID. Buzz Cargo, der er en eldreven varebil.

Du får her en varebil med masser af plads i både kabine og varerum, ligesom du kan nyde godt af varebilens høje kørekomfort og teknologi. Volkswagen ID. Buzz Cargo har taget markedet for varebiler med storm og har senest vundet prisen ’International Van of The Year 2023’.

Maks lastrum: 3,9 kubikmeter
Nyttelast: 627 kg
Rækkevidde: 417 km*

*Brændstofforbrug og rækkevidde er baseret på WLTP målemetode.

Gode grunde til at lease en Volkswagen varevogn

Volkswagen er et populært valg af mærke, når det kommer til varevogne, men hvorfor vælge en varebil fra netop denne tyske producent? Det får du nogle bud på herunder.

Her er nogle af de bedste grunde:

 1. Volkswagen har udviklet og produceret varebiler i mere end 70 år
 2. Volkswagen har vundet flere priser for deres varebiler
 3. Volkswagens varebiler kommer altid med gode køreegenskaber, høj sikkerhed og ny teknologi

Du opnår en række fordele ved at lease den ønskede varebil fra Volkswagen i stedet for at købe den. Der er bl.a. mulighed for at frigøre likviditet og for at opnå budgetsikkerhed med erhvervsleasing.

Bliv kontaktet af en rådgiver

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Udfyld formularen, og du vil snarest muligt blive kontaktet af en af vores leasingrådgivere.

  mogens juhl

  Mogens Juhl

  Head of Partnerships