page-header

Mercedes leasing

Lease din Mercedes gennem Fleasing

Hvis en af dine drømme er at køre i en ny og flot bil, hvis sikkerhed er i absolutte topklasse, men du samtidig ikke gider at betale det abnormt store beløb, det koster at købe en bil, er flexleasing igennem Fleasing en af de bedst mulige ideer til at realisere dine drømme.

Det kan særligt være en fordel, hvis du vil køre rundt i en luksuriøs bil – for eksempel en Mercedes, som har en lang og glorværdig tradition hvad angår kvalitet og luksus. Med flexleasing skal du som køber betale færre penge, da du kun betaler det beløb, som bilen falder i værdi i leasingperioden.

Vi sørger for alt det praktiske omkring leasingaftalen og importen af bilen, så det eneste, du skal, er at vente på at få din nye Mercedes.

FLEASING sort Mercedes leasing

Hvorfor lige lease en Mercedes?

De mange forskellige Mercedes-modeller har et par ting til fælles: de er flotte, deres sikkerhed er i top – og så er de dyre, hvis de skal købes. En bil har aldrig været en god investering, fordi de mister cirka 20 procent i værdi pro anno, og allerede når du kører ud fra forhandleren er det første mange tusind kroner tabt.

Og det er netop her, at flexleasing er et af de smarteste redskaber, når det kommer til bilhandler. For ligegyldigt om det er en lille cabriolet, en stationcar eller en stor SUV, betaler du ikke for den fulde registreringsafgift og stadig kun det, bilen mister i værdi i perioden.

Flexleasing – hvad er det egentlig?

Flexleasing har fået sit navn af en grund. Fordi det er den mest fleksible løsning på dine leasingdrømme. Hvis der sker noget i dit liv, som gør, at der er behov for en ny bil – alt fra familieforøgelse til et nyt job med en højere løn – er flexleasing igennem Fleasing.dk det smarteste valg, hvis du skal skifte bil ofte uden de store omkostninger.

Når du laver din flexleasingaftale med Fleasing.dk, er der selvfølgelig et gebyr i form af udbetaling. Men i modsætning til hvis du køber en bil hos en forhandler, betaler du kun 20 procent af bilens værdi. Det gør du, fordi en leasingperiode typisk er på et år, og en bils værdi falder typisk 20 procent om året. Det vil altså sige, at hvis du leaser en bil til 340.000 kroner, betaler du kun 68.000 for at få nøglerne til den.

Når du flexleaser, skal du ikke betale hele registreringsafgiften. Alt afhængig af hvor gammel bilen er, skal du så i stedet for betale en rate på mellem 0,5 procent og 2 procent af bilens værdi pr. måned.

Du skal dog være opmærksom på, at det er dit ansvar at få solgt den Mercedes videre, når din leasingperiode er slut. Men på grund af de fordelagtige teknikaliteter omkring registreringsafgiften, er det aldrig et problem at få den solgt til udlandet igen.

Vi får fat i din drømme-Mercedes

Vi har et stort udvalg af mange forskellige modeller af Mercedes. Og selv hvis det skulle ske, at vi ikke har den model, som du forelsker dig i, på lager, er det ikke noget problem. Hvis bilen står i udlandet, sørger vi for at få den fragtet hjem.

Selv hvis du er lidt i vildrede omkring, hvilken bil der egentlig passer bedst til dig, står vi også til rådighed. Vi har specialiseret os inden for bilområdet, hvilket betyder, at vi – i tæt samarbejde med dig – kan tilbyde sparring og finde den bil, som passer bedst til dig og din families behov.

Vælg din Mercedes – og vent

Når du har fundet den Mercedes, du har længtes efter, skal du ikke gøre mere. Vi sørger for resten. Den leasingaftale, vi laver til dig, kommer til at passe til dine ønsker og behov, og det hele bliver lavet i tæt samarbejde med dig.

Hvis din Mercedes står i udlandet, sørger vi naturligvis for at få den importeret og gjort klar til dig. Og hvis den allerede er i Danmark, sørger vi selvfølgelig også for, at den bliver klargjort, til når du kommer og får din første tur i den nye drømmebil. Og derefter får du lov til at tage din Mercedes med dig hjem.

Bliv kontaktet af en rådgiver

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Udfyld formularen, og du vil snarest muligt blive kontaktet af en af vores leasingrådgivere.

    mikkel hilt profil

    Mikkel Hilt

    Salgsansvarlig