page-header

Erhvervsflexleasing

Ferrari - Flexleasing

Oplev mindre kapitalbinding med erhvervsflexleasing

Erhvervsflexleasing er idéelt for dig, hvor en virksomheden vil betale for bilen, men du også skal have mulighed for at bruge den privat.

Ved erhvervsflexleasing er der en mindre kapitalbinding, da bilerne ikke købes til den fulde registreringsafgift. Derudover er der mulighed for skattemæssige fradrag, idet leasingydelserne kan trækkes fra virksomhedens regnskaber.

Må en erhvervleaset bil bruges privat?

Hvis en bil bliver erhvervsflexleaset, er det med udgangspunkt i, at bilen primært bruges til erhvervskørsel. Du kan godt bruge bilen til at køre privat, men du skal være opmærksom på, at du i så fald vil blive beskattet af fri bil. Hvis bilen udelukkende anvendes til erhvervsmæssig kørsel, betyder det, at leasingydelsen er helt fradragsberettiget.

Det er vigtigt at have denne beskatning på privat kørsel in mente, hvis du på forhånd har en idé om, at bilen også skal bruges til private ærinder.

Biler som kan leases

Vi har stor erfaring med at lease for virksomheder

Det er ikke usædvanligt, at virksomheder leaser biler. Og det skyldes især, at det er muligt at få momsfradrag. Det er samtidig en fordel for firmaerne, at de ikke skal investere store summer i køb af biler. Den mængde kapital, der ellers skulle bruges på biler, har virksomheden i stedet mulighed for at beholde.

Vi har hos Fleasing stor erfaring med at vejlede virksomheder til at finde de rette biler til deres ansatte. Hvis I henvender jer til os, vil vi med glæde komme med råd og vejledning, så vi i fællesskab kan finde de helt rette biler til netop jeres virksomhed.

Vi kan finde din næste firmabil

Der findes mange forskellige løsninger inden for leasing af biler. Det medfører helt naturligt en masse spørgsmål i forhold til, hvad der bedst kan betale sig i netop din situation. Kontakt os gerne allerede i dag. Vi står altid klar til at finde den helt rette bil og finansielle løsning til dig – både til privat eller erhvervskørsel.

background

Bliv kontaktet af en rådgiver

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Udfyld formularen, og du vil snarest muligt blive kontaktet af en af vores leasingrådgivere.

    mikkel hilt profil

    Mikkel Hilt

    Salgsansvarlig