page-header

Om Fleasing

Hobby blev til drømmejobbet

I dag er Fleasing en veletableret virksomhed, som stadig er i rivende udvikling. Men hvordan og hvornår startede hele eventyret? Det kan du læse mere om her. Du kan samtidig få et indblik i, hvad det er, der gør Fleasing unik inden for sin branche.

Vi skal helt tilbage til april 2010. Her så Fleasing første gang dagens lys. Dengang arbejdede direktøren Stefan i en bank, som var under afvikling. Hver dag omgik Stefan sig med mennesker, som delte hans store passion for luksusbiler. Af den grund startede Stefan virksomheden Fleasing som et hobby-selskab for ham selv og hans venner gennem banken.

Det viste sig at være en god idé. Allerede i slutning af 2010 var de første biler på vejene, og i løbet af de efterfølgende 4 til 5 år voksede virksomheden markant.

FLEASING blå Audi leasing

Fleasing får fart på

I juni 2016 blev det endelig tid til, at Stefan kunne gå på som fuldtidsmedarbejder hos Fleasing. Det var et heldigt tidspunkt, da virksomheden allerede på det tidspunkt havde fået opbygget et stort antal af faste kunder.

Det har siden da heller ikke været nødvendigt for Fleasing at markedsføre sig yderligere. Alle kunderne er udelukkende kommet til på baggrund af netværk og den klassiske mund-til-mund-metode, som har været med til at give virksomheden et godt ry inden for branchen.

Hvor er Fleasing i dag?

I september 2017 bestod selskabet af tre medarbejdere. I dag er der hele hele 17 ansatte. Der er derfor ingen tvivl om, at Fleasing er en virksomhed, som stadig har fuld vind i sejlene.

Medarbejderstaben spænder vidt, for hos Fleasing klares alt in house. Alt lige fra at hente biler i Tyskland, få dem klargjort, til at ordne alt det praktiske og juridiske, er noget, vi ordner for dig in house.

Netop fordi vi kan klare alt inden for vores egne fire vægge, har vi gennem tiden fået skabt mange tætte kunderelationer. Vi har et stort antal tilbagevendende kunder, som vi sætter stor pris på. De gode kunderelationer er uden tvivl medvirkende til, at Fleasing har fået skabt sig et godt ry. Det betyder også, at virksomheden fortsat er i vækst, og at mange nye kunder hele tiden finder vej til os.

Det bedste af begge verdener

Noget af det, der gør Fleasing unik, er, at vi kan tilbyde vores kunder det bedste af begge verdener. Vi er store bilentusiaster, som brænder for biler i luksusklassen, og den passion deler vi med mange af vores kunder. Vi har samtidig en baggrund inden for finansiering og regnskab, hvorfor vi samtidig kan vejlede vores kunder bedst muligt. Vi mener selv, det er en stærk kombination – og vores erfaring viser det samme.

Vi vil gerne være et leasingfirma, som konstant leverer den bedste løsning. Af den årsag er det ikke vores hensigt blot at tilbyde den billigste løsning. Vi vil gerne være med på prisen, men det er vigtigere for os, at vores kunder oplever en god kundeservice, som har dét ekstra, de ikke finder andre steder.

God kundeservice og høj kvalitet

Udover den ekstra gode kundeservice, så adskiller vi os i sammensætningen af vores medarbejdere. Vi er et meget ungt og dynamisk team, hvor der er styr på tingene. Vi står altid klar til at hjælpe både morgen, middag og aften.

Vi mener, at den unge alder i vores team er en fordel, da den giver os mulighed for at tilbyde vores kunder en stor fleksibilitet. Netop fleksibilitet oplever vi, at vores kunder sætter pris på. Vi er altid tilgængelige, og vi vender altid tilbage på hver eneste henvendelse.

Du vil som kunde hos Fleasing opleve, at vi er med dig hele vejen. Både før, under og efter købet, står vi klar med råd og vejledning. På den måde oplever du hver gang at være i trygge hænder, når du handler med os.

Bliv kontaktet af en rådgiver

Vores leasingrådgivere sidder klar, så tøv ikke med at skrive eller ringe til os. Vi vil gerne hjælpe med, at finde den rigtige løsning til dig.

    mikkel hilt profil

    Mikkel Hilt

    Salgsansvarlig