Bentley leasing

Bentley leasing

I mere end 100 år (siden 1919) har Bentley haft succes med at sætte barren for sportsvogne og luksusbiler højt. Bentley er ikke kun et højtelsket bilmærke blandt bilsamlere, feinschmeckere og velhavende, men også blandt de kongelige. Ikoniske Bentley er bl.a. kendt for at levere biler til det britiske og danske kongehus. I starten af 2022 kom det f.eks. frem, at Dronning Margrethe havde købt en Bentley Bentayga Hybrid – en betagende hybridbil med masser af eksklusive detaljer.

Vil du være lige så godt kørende som de kongelige i både ind- og udland, så er det måske en Bentley, du skal anskaffe dig. Bilerne befinder sig i den høje prisklasse, men med leasing vil din drømmebil være markant mere opnåelig.

Leasing af Bentley biler hos Fleasing

Bentley er synonym med luksus, motorkraft og komfort. Deres biler er nemlig både rummelige og komfortable, og så er der bestemt ikke sparet på motorkræfterne. De meste kraftfulde Bentley biler kommer med helt op til 700 hestekræfter. Tilmed kan du glæde dig til at opleve en bil, hvor designet er gennemført fra ende til anden både indvendigt og udvendigt. Mange af bilerne byder endda på håndbyggede detaljer.

Bentley biler er fantastiske, men desværre også meget dyre – ikke mindst i Danmark pga. den høje registreringsafgift. Du skal dog ikke snyde dig selv for at sætte dig bag rattet i en Bentley. Hos Fleasing kan vi tilbyde Bentley leasing til konkurrencedygtige priser.

Leaser du en Bentley i stedet for at købe den, så opnår du bl.a. fordele som fleksibilitet og tryghed. Fleksibilitet, fordi du har mulighed for at betale en forholdsmæssig registreringsafgift. Tryghed, fordi du kender dine månedlige omkostninger, og fordi du kan slippe for uforudsete værkstedsregninger med en garantiforsikring.

Vil du høre mere om fordelene ved at lease en Bentley, så kan du med fordel tage en uforpligtende dialog med os. Vi vil med glæde høre om dine ønsker og drømme – og vi vil gøre vores bedste for at realisere dem.

Populære modeller fra Bentley

Ønsker du at lease en Bentley, så skal du gøre dig nogle forskellige overvejelser. Foruden at overveje, hvilken leasingform du vil foretrække, så skal du lægge dig fast på, hvilken model du helst vil have. Hvad angår valg af model, så kan valget være svært, idet der er rigtig mange gode muligheder.

Blandt de mest populære modeller fra Bentley er det bl.a. svært at komme udenom Bentley Bentayga, Bentley Continental (GT), Bentley Flying Spur og Bentley Mulsanne. Hvilken model du skal vælge afhænger bl.a. af, om du hælder mest til en SUV som Bentley Bentayga eller en coupe eller cabriolet som Bentley Continental. Du kan også vælge at lease en Bentley Mulsanne, der bl.a. har ageret kronebil for det danske kongehus. I sidste ende er valget ene og alene dit, men vi byder selvfølgelig gerne ind med vores ekspertise, hvis du har brug for input.

Har du besluttet dig for, hvilken Bentley du vil lease, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Vi regner på det og vender tilbage med et tilbud inden for 24 timer.

Skal din drømmebil fra Bentley først hjemtages fra udlandet?

Bentley biler er ikke de biler, der findes flest af i Danmark. Det betyder dog ikke, at du skal opgive din drøm om at lease en Bentley. Vi har nemlig mulighed for at hjælpe dig med at importere din drømmebil, og den mulighed kan du vel at mærke gribe, hvad end drømmebilen er fra Bentley eller fra et andet luksusbilmærke som Lamborghini eller Porsche.

Vi har bl.a. erfaring med at hjemtage luksusbiler fra Sverige og Tyskland, hvis bilmarkeder er markant større end det danske bilmarked. Der kan være meget papirarbejde og andet praktisk arbejde forbundet med at fragte en bil til Danmark, men med vores mange års erfaring skal vi nok hjælpe dig godt og trygt i mål.

Bliv kontaktet af en rådgiver

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Udfyld formularen, og du vil snarest muligt blive kontaktet af en af vores leasingrådgivere.

    mikkel hilt profil

    Mikkel Hilt

    Salgsansvarlig