background

Flexleasing

Med flexleasing bliver
drømmen til virkelighed

Flexleasing er en attraktiv leasingform for dig, som ønsker en bil i luksusklassen. Med en flexleasing aftale slipper du for at betale fuld afgift med det samme. Denne betales i stedet i mindre rater, typisk over en periode på 12 måneder. En stor fordel ved flexleasing er, at du opnår en markant lavere kapitalbinding da du ikke betaler den fulde registreringsafgift på 150%, som du ellers ville gøre ved køb på almindelige vilkår.

Hos Fleasing er vi specialister inden for flexleasing og har gennem tiden hjulpet mange glade og tilfredse kunder, som især værdsætter vores tilgang til god kundeservice.

Læs mere om fordelene ved flexleasing her på siden eller kontakt en af vores leasingrådgivere for råd og vejledning om din næste leasingbil.

1933995

Hvorfor benytte sig af flexleasing?

Der findes mange fordele, hvis du vælger at flexlease din drømmebil gennem Fleasing. Hos os kan din leasingperiode variere, men oftest er en leasingaftale på 12 måneder.

De mest centrale fordele ved flexleasing har vi samlet herunder.

 • Du skal kun betale en lav procentdel i afgift om måneden (procentsatsen afgøres ud fra bilens alder).
 • Du skal ikke bekymre dig om et max antal kilometer bilen må køre per år. I stedet beregner vi afskrivningen på bilen ud fra dit forventede antal kilometerforbrug.
 • Du får en billigere bilforsikring, da du har en bil, som kun skal forsikres for selve bilens værdi og ikke med registreringsafgiften.
 • Du vil opleve et mindre tab på bilen og et større gensalgsmarked, når bilen skal videresælges efter  leasingperiodens ophør.

Fordele ved flexleasing

Nedenfor kan du i detaljer blive klogere på, hvorfor flexleasing gennem Fleasing er en ideel løsning for dig.

 • Begrænset værditab

  Alle flexleasede biler er uden afgift. Det vil sige, at værditabet (afskrivningen) er værdien af bilen uden afgift.
  Det betyder, at det årlige værditab eksempelvis er 20 % af bilens værdi, men med flexleasing er det værdien uden afgift. Ved almindelig finansiering er den 20 % af bilens værdi, efter den er tillagt Danmarks høje registreringsafgift på 150 %.

  Eksempel:

  Vi tager udgangspunkt i en BMW X5 M50d fra 2014 som koster 925.000 kr. inkl. afgift og moms.

  En tilsvarende bil uden afgift koster 340.000 kr. ekskl. moms og afgift
  En bil taber i gennemsnit ca. 20% af sin værdi om året.
  Det vil sige, at værditabet på bilen med afgift er 20% af kr. 925.000,- = kr. 185.000,-
  Værditabet på bilen uden afgift er 20% af kr. 340.000,- = kr. 68.000,-

  Samlet besparelse for værditab alene: 185.000,- – 68.000,- = kr. 117.000,-

 • Den månedlige afgift

  • Med flexleasing betales en månedlig afgift på bilen.
  • Den månedlige afgift bliver fastsat efter værdien af bilen.
  • Den månedlige afgift afhænger af bilens alder og fastsættes efter nedenstående tabel.

  Der er tre satser:

  0-3 måneder gammel: 2% af bilens anslåede værdi med afgift.
  3-35 måneder gammel: 1% af bilens anslåede værdi med afgift.
  36+ måneder gammel: 0,5% af bilens anslåede værdi med afgift.

  Som det fremgår, kan det bedst betale sig, at flexlease en bil der er minimum. 36 måneder gammel.

 • Udbetalingen

  Udbetalingen på en flexleasingaftale er en sikkerhed for værditabet/afskrivningen på bilen. Modsat kontantkøb af en bil, hvor du betaler hele bilens pris på forhånd, og tager tabet på bilen når den sælges igen, så betaler du her kun for afskrivningen på bilen og ikke hele bilens pris.

  Eksempel:

  En bil koster 340.000 kr. ekskl. afgift og moms.
  Udbetalingen er kr. 68.000,- ekskl. moms

  Dermed har du allerede ved købet sikret dig mod et værditab på 68.000 kroner eksklusiv moms, som svarer til 20 % af bilens startværdi. Bilen har nu en restværdi på 272.000 kroner eksklusiv moms.

Flexleasing eksempel

BMW X5 M50d

Årg. 2014 – 63.000 km

 • Nypris i DK: 1.873.573 kr.
 • Nuværende pris i DK: 865.000 kr.
 • Importpris i Tyskland: 300.000 kr.
 • Forventet værditab ved 24 mdr. og 50.000 km er 36%
BMW X5 M-Performance

Udgifter ved leasing


Bilens pris u/afgift 300.000 kr.

Kontraktoprettelse 5.000 kr.
Straksafskrivning 135.000 kr.
Udbetaling = 140.000 kr.


Udgifter i perioden
Kontraktoprettelse 5.000 kr.
Værditab (-36%) 135.000 kr.
24 x Leasingydelser 143.976 kr.
.


Samlede omkostninger 283.976 kr.

Udgifter ved ren køb


Bilens pris i Danmark 865.000 kr.

Udbetaling 145.999 kr.
Finansieringsbehov 728.211 kr.
Finansieringrente 2,95%


Udgifter i perioden
Oprettelse af lån 4.500 kr.
Tinglysningsafgift 4.710 kr.
Renter 39.606 kr.
Værditab (-36%) 311.400 kr.


Samlede omkostninger 360.216 kr.

Udgifter ved leasing 283.976 kr.
Udgifter ved køb 360.216 kr.

Besparelse ved leasing 76.240 kr.

Fleasing byder på gennemsigtig flexleasing til konkurrencedygtige priser

En flexleasing aftale gennem os, skal ikke kun byde på gennemsigtige vilkår. Det skal også være til fornuftige priser. Begge dele  kan vi sætte flueben ved. I mange år har vi tilbudt flexleasing til konkurrencedygtige priser, og det vil vi fortsætte med.

Vi vil gå langt for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse som leasingkunde hos os. Det forsøger vi bl.a. at sikre ved at gøre alting så gennemsigtigt og overskueligt som muligt. Du kan bl.a. forvente, at der tydeligt er oplyst faktorer såsom månedlig ydelse, udbetaling, restværdi og meget mere, når du flexleaser en bil gennem os.

Både før, under og efter skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget. Vi kan bl.a. gøre dig klogere på, hvordan du sikrer den billigste flexleasing aftale.

Og husk; det er altid 100 % gratis og uforpligtende at indhente et tilbud på flexleasing.

flexleasing

Populære flexleasing biler

Hos Fleasing tilbyder vi flexleasing af drømmebiler – og måske har vi også din drømmebil på lager og klar til omgående levering. De mest populære flexleasing biler er biler i premiumklassen. Det er biler, der, set med økonomiske briller, kan være svære at komme til grundet de høje priser, der gælder ved køb, men med flexleasing er det lettere at få budgettet til at række til en luksusbil.

Du kan bl.a. flexlease biler fra nedenstående bilmærker.

Flexleasing er for både private og erhverv

Den fleksible leasingform – kaldet flexleasing – er ikke kun for private, men også for erhverv. Begge kundetyper – såvel privat- som erhvervskunder – kan opnå adskillige fordele ved at flexlease en bil. Mange af disse fordele har vi allerede gennemgået. Ønsker du dog at høre mere om, hvilke fordele der er ved flexleasing, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende dialog.

Siden 2010 har vi hjulpet både private og erhverv med at sikre en fordelagtig leasingaftale gennem flexleasing. Vi tilbyder bl.a. erhvervsflexleasing, hvor der er mulighed for at flexlease en bil, der også kan bruges privat (i dette tilfælde bliver du naturligvis beskattet af fri bil). Der er også mulighed for at få et godt tilbud på privat flexleasing. Sidstnævnte mulighed er tiltænkt dig, der ønsker at flexlease en bil til privat brug.

Flexleasing i Danmark er kommet for at blive

Flexleasing er – og har i mange år været – en yderst attraktiv leasingform. Fordelene er ikke blevet færre med tiden, og derfor er det meget naturligt, at mange danskere fortsat vælger flexleasing, når der skal leases ny bil.

Priserne og afgifterne på biler i Danmark er kendt for at være høje, ikke mindst sammenlignet med vores nabolande, og så længe det er tilfældet, så vil flexleasing være en oplagt mulighed for at få drømmebilen.

Ønsker du også at tage del i de mange fordele, der er forbundet med at flexlease en bil, så tag os med på råd. Vi sidder klar til at udarbejde et fordelagtigt flexleasing tilbud til dig.

Spørgsmål og svar om flexleasing

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er, som navnet antyder, en fleksibel leasingform, hvor du som leasingtager ikke betaler den fulde registreringsafgift på en gang. I stedet deles bilens afgift i rater, hvilket betyder, at du slipper for en større kapitalbinding. Med flexleasing vil du have mulighed for at få råderet over en luksusbil, som du muligvis ikke ville kunne købe kontant grundet de høje afgifter.

Hvem ejer bilen ved flexleasing?

Ved flexleasing er det os, Fleasing, der ejer bilen. Du har dog som leasingtager brugsret over bilen i leasingperioden. I henhold til SKAT’s regler kan du ikke stå som ejer af bilen, når bilen flexleases. Ønsker du at flexlease din egen bil, så skal Fleasing ligeså registreres som ejer.

Hvordan fungerer flexleasing?

Flexleasing er let at gå til. Første step er at definere egne krav og behov samt budget, hvorefter du kan gå i gang med at undersøge mulighederne. Du kan se vores aktuelle udvalg af flexleasing biler , men du er også velkommen til at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig med at finde drømmebilen.

Indfrier ingen af de lagerførte biler dine ønsker, så hjælper vi dig gerne med at hjemtage den ønskede bil. Når den ønskede flexleasing bil er blevet fundet, så gøres aftalen officiel gennem en kontrakt, og derudover skal udbetalingen og første ydelse betales. Derefter er du klar til at sætte dig bag rattet i din nye leasingbil.

Hvad er forskellen på privatleasing og flexleasing?

Privatleasing (operationel leasing) og flexleasing (finansiel leasing) er to leasingformer, der på mange parametre minder om hinanden. Der er dog nogle få forskelle.

Flexleasing er typisk lidt billigere end privatleasing. Til gengæld har du selv ansvar for at sælge bilen efter endt leasingperiode, medmindre du selv vil købe bilen. Derudover er du, ved flexleasing, selv ansvarlig for reparationer og serviceeftersyn, medmindre du tegner en garantiforsikring.

Bliv kontaktet af en rådgiver

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Udfyld formularen, og du vil snarest muligt blive kontaktet af en af vores leasingrådgivere.

  christian sneholt profil

  Christian Sneholt

  Leasingrådgiver