page-header

Import af bil

Vi hjemtager din drømmebil

Er du en af de heldige, der har fundet ud af, at din absolutte drømmebil befinder sig i Tyskland, Sverige eller lignende? Det kan endda være, den står helt klar og bare venter på, at du henter nøglerne? Hvis ikke det er et område, du på forhånd har kendskab til, er det desværre ikke bare lige ud ad landevejen at få din nye bil fragtet hjem til Danmark – men det er der råd for.

Hos Fleasing har vi har stor erfaring med import af mange forskellige typer af luksusbiler. Vi kan med garanti også hjælpe dig med at få det helt rigtige sæt bilnøgler i hus. Det kan endda lade sig gøre inden for ganske få dage.

Eksempler på biler til leasing
Ferrari leasing

En hurtig og professionel proces

Vi har ofte kunder, som henvender sig til os med specifikke ønsker for en bil, de gerne vil have bestilt hjem til Danmark. Det har givet os stor erfaring på området, og vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig.

Det er ikke en nødvendighed, at du selv har fundet frem til den bil, du ønsker at få bestilt hjem. Vi står altid klar til at give god og værdifuld sparring, så vi i fællesskab kan finde frem til, hvilken bil du skal have næste gang.

Foruden at vi kan være behjælpelige med at finde frem til din næste bil, så lover vi også, at det bliver en simpel og overskuelig proces helt fra start til slut. Det hele foregår hurtigt og inden for få dage, så du ikke skal vente alt for længe på din nye bil. Det høje, faglige niveau går vi naturligvis ikke på kompromis med på noget tidspunkt.

Hvordan er importprocessen?

Når en bil skal bestilles hjem, er vores proces enkel og ligetil. Det eneste, du skal igennem, før du har din bil, er følgende:

 • Find drømmebilen

  Find drømmebilen

  Det hele starter med, du finder den helt rette bil ved at kigge forskellige udenlandske hjemmesider igennem. På den måde kan du danne dig et overblik over, hvilke biler der er på markedet, som passer til dine behov. Det kan du enten gøre på egen hånd, eller vi kan kan hjælpe dig og give professionel vejledning, så vi i fællesskab finder den helt rette bil til dig.

 • Leasingtilbud

  Leasingtilbud

  Når den rette bil er fundet, er det tid til at få det formelle på plads. Det klarer vi naturligvis, så du slipper for enhver bekymring. Vi udregner i fællesskab med dig et leasingtilbud, som er tilpasset nøjagtigt dine behov.

 • Accept af tilbud

  Accept af tilbud

  Hvis du accepterer vores tilbud, skal den endelige leasingaftale underskrives. Det er også på det tidspunkt, du betaler førstegangsydelsen. Når det er plads, er vi klar til at hente din nye bil til landet.

 • Klargøring

  Klargøring

  Vi står personligt for at hente din bil. Herefter får vi den gennemgået grundigt, og vi får den toldsynet, synet og fuldstændig klargjort til afhentning. Vi står for det hele, og du skal derfor ikke bekymre dig om det mindste. Du skal blot glæde dig til, at du snart har din nye bil.

 • Afhentning

  Afhentning

  Det sidste skridt i forløbet er, at du afhenter bilen hos os. Her gennemgår vi sammen bilen, tester køreegenskaberne og sikrer, at alt er, som det skal være.

Vi står gerne på mål for bilens stand

Hele den ovennævnte proces foregår inden for en uge. Samarbejder du med os, går der derfor ikke længe, fra du forelsker dig i en ny bil, til du kan stå med nøglerne i hånden.

Vi står naturligvis på mål for den stand på bilen, du er blevet lovet. Hvis der derfor, mod forventning, er noget på bilen, der ikke er i orden, og som ikke lever op til dine forventninger, fikser vi det. Det er særligt vigtigt for os, at du føler dig i kyndige hænder fra start, så du oplever en tryg proces, hvor alle aftaler bliver overholdt.

background

Bliv kontaktet af en rådgiver

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Udfyld formularen, og du vil snarest muligt blive kontaktet af en af vores leasingrådgivere.

  mikkel hilt profil

  Mikkel Hilt

  Salgsansvarlig