page-header

Toyota varebil leasing

Fleasing tilbyder attraktiv leasing af populære varebiler fra Toyota

Fleasing er stedet, hvor du skal lease din næste varebil, hvis du ønsker en både fleksibel, konkurrencedygtig og gennemsigtig leasingaftale.

Vi tilbyder bl.a. konkurrencedygtig leasing af moderne varebiler fra Toyota. Du kan f.eks. lease den kompakte og robuste Hilux eller den rummelige Proace, der foruden at kunne løse mange arbejdsopgaver kan fungere som dit mobile kontor. Du har også mulighed for at lease en af de eldrevne varebiler fra Toyota.

Disse varebiler kan du lease fra Toyota:

 • Toyota Proace City
 • Toyota Proace City Electric
 • Toyota Proace
 • Toyota Proace Electric
 • Toyota Hilux

Vi yder gerne kompetent rådgivning i forhold til valg af varebil.

Toyota Hilux - Fleasing

Toyota modeller

Toyota Proace City

Toyota Proace City er en fremragende varebil til især bykørsel. Foruden at være skabt til bykørsel, så udmærker varebilen sig ved at være let at laste takket være skydedørene i siderne og de brede bagdøre eller bagklap.

Toyota Proace City er endvidere udstyret med en rummelig kabine, komfortable sæder og ikke mindst et velorganiseret instrumentbræt. Alt dette sikrer en rigtig god køreoplevelse. Derudover kommer modellen med intelligente sikkerhedssystemer og avanceret teknologi.

Maks lastrum: 3,9 kubikmeter
Nyttelast: 1000 kg
Brændstofforbrug: 14,3 - 18,2 km/l*

Toyota Proace City Electric

Toyota Proace City Electric er en elektrisk varebil med en rækkevidde på 274 km og med mulighed for opladning på under en time. Varebilen kommer med en imponerende nyttelast op til 639 kg, god trækkapacitet og rummeligt varerum. Modellen kan rumme hele to europaller, hvilket gør den velegnet til varekørsel m.v.

Skræddersy Proace City Electric til netop dine behov. Vælg f.eks. mellem tre karosserityper, kort eller lang akselafstand og om din næste varebil skal have fire eller fem døre.

Maks lastrum: 3,9 kubikmeter
Nyttelast: 639 kg
Rækkevidde: 274 km*

Toyota Proace

Toyota Proace er en mellemstor varebil, der kan bryste sig af sublim kvalitet og driftssikkerhed. Foruden at præstere høj driftssikkerhed og kvalitet byder varebilen på stor lasteevne og trækkraft, hvilket gør det muligt at fragte tungt gods ved behov.

Med Toyota Proace eller Proace Electric er du sikret en pålidelig varebil, der nemt kan indrettes efter den aktuelle opgave. Varebilens indretning gør det f.eks. muligt at skabe en mobil kontorplads, så du kan løse kontoropgaver på farten.

Maks lastrum: 7 kubikmeter
Nyttelast: 1085 kg
Brændstofforbrug: 10,4 - 14,9 km/l*

Toyota Proace Electric

Toyota Proace Electric er en el-varebil, der takket være sin praktiske adgang, imponerende kapacitet og rummelige kabine kan dække stort set alle tænkelige transportbehov. Modellen fås med enten et 50 kWh- eller 75 kWh-batteri, der har en rækkevidde på henholdsvis +200 og +300 km. Der er desuden mulighed for lynopladning.

Modellen er kendt for at byde på en høj lasteevne på maksimalt 1.400 kg. Dermed er der mulighed for at fragte tungt gods. Varebilen fåes i to forskellige længder.

Maks lastrum: 6,1 kubikmeter
Nyttelast: 1000 kg
Rækkevidde: 318 km*

Toyota Hilux

Toyota Hilux er en unik varebil, der første gang blev sat i produktion i 1968. Over 50 år senere er produktionen stadig i gang og efterspørgslen er høj. Hilux er et godt valg, hvis du ønsker en solid varebil, der kan klare hårde udfordringer og barske forhold. Den lille pickup byder nemlig på uovertruffen pålidelighed, råstyrke og et sporty design.

Toyota Hilux er gennem tiden blevet forbedret. Den nyeste udgave kommer bl.a. med forbedrede støddæmpere, en mere støjsvag motor og forbedrede køreegenskaber.

Maks lastrum: - kubikmeter
Nyttelast: 1034 kg
Brændstofforbrug: 10,5 - 11,5 km/l*

*Brændstofforbrug og rækkevidde er baseret på WLTP målemetode.

Toyotas varebiler gør sig positivt bemærket på mange parametre

Toyota er ikke det eneste mærke, du kan vælge, når du skal finde en ny varebil til firmaet. Der er dog op til flere gode grunde til, at du skal overveje at vælge en varebil fra netop japanske Toyota.

Varebilerne fra Toyota udmærker sig bl.a. på følgende punkter:

 1. Priserne på varebilerne er meget overkommelige (især ved leasing)
 2. Varebilerne er pålidelige og byder på høj sikkerhed
 3. Varebilerne kan indrettes til enhver opgave og ethvert erhverv

Få et godt tilbud på erhvervsleasing af en varevogn fra Toyota

Hvad koster det at erhvervslease en varebil fra Toyota? – spørger du måske.

Prisen, bestående af udbetalingen og den månedlige ydelse, afhænger af flere faktorer, herunder af ønsket model, eventuelle tilvalg m.v. Sender du en forespørgsel til os, hvor du fortæller os om, hvilken varebil fra Toyota du gerne vil lease, og hvilke ønsker du har til leasingaftalen, kan vi skræddersy et tilbud til dig.

Bliv kontaktet af en rådgiver

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Udfyld formularen, og du vil snarest muligt blive kontaktet af en af vores leasingrådgivere.

  mogens juhl

  Mogens Juhl

  Head of Partnerships