page-header

Ford varebil leasing

Leasing af varebiler fra Ford til ethvert erhvervsbehov

Fleasing tilbyder leasing af varebiler fra nogle af de mest populære bilmærker. Et af de mærker er Ford, som gennem tiden har udviklet og lanceret mange fantastiske varebiler til håndværkere og andre fagpersoner.

Ford introducerede for over 100 år siden deres første varebil. Siden har det amerikanske bilmærke lanceret adskillige varebiler, og mange af dem er stærkt repræsenteret på lande- og motorvejene verden over. Hos os kan du lease din foretrukne varebil fra Ford på favorable vilkår. Vi yder kompetent rådgivning og hjælper dig med at finde den ideelle varebil til netop din virksomhed.

Fords modelprogram af varebiler favner bredt. Det omfatter alt fra små varebiler, der er perfekte til bykørsel, til store og kraftfulde varebiler, der kan rumme mange varer eller meget værktøj.

Ford kommer med varebiler til både små og store virksomheder på tværs af forskellige brancher. Nogle af varebilerne egner sig bedst til håndværkere, mens andre er velegnet til varekørsel. Uanset om du ønsker den ene eller anden varebil fra Ford, kan vi skræddersy en leasingaftale, der passer til netop din virksomhed.

Du kan bl.a. lease følgende varebiler fra Ford:

 • Ford Transit Courier
 • Ford Transit Custom
 • Ford Transit E-Custom
 • Ford Transit Connect
 • Ford Transit
 • Ford E-Transit

Bliv klogere på disse fem modeller ved at læse med nedenfor.

Ford Transit E-Custom - Fleasing

Ford modeller

Ford Transit Courier

Ford Transit Courier er en manøvredygtig, kompakt og samtidig praktisk varebil, der er velegnet til mindre erhvervsbehov, eksempelvis rengøring, malerarbejde, vinduespudsning m.v. Den lille varevogn er ideel for virksomheder, der har brug for at transportere værktøj, udstyr og varer på effektiv og tryg vis. Varebilen er let at manøvrere og egner sig rigtig godt til bykørsel. Parkering bliver også let som en leg, når man sidder bag rattet i en Ford Transit Courier. Ford Transit varebilerne byder alle på høj lastkapacitet samt kraftfulde og effektive motorer.

Maks lastrum: 2,3 kubikmeter
Nyttelast: 595 kg
Brændstofforbrug: 19,2 - 20 km/l*

Ford Transit Custom

Ford Transit Custom er en mellemstor varebil og et nummer større end Ford Transit Courier. Denne varebil er ikke blot Fords bestseller, men er også senest blevet kåret som Europas mest solgte varebil i 2021.

Ford Transit Custom udmærker sig ved at være både robust og pålidelig samt ved at komme med smarte designfunktioner og innovative teknologier. Du kan omdanne varebilen til dit mobile kontor og samtidig nyde godt af, at varebilen kommer med et stort og rummeligt varerum.

Maks lastrum: 8,3 kubikmeter
Nyttelast: 1460 kg
Brændstofforbrug: 10,3 - 14,5 km/l*

Ford Transit E-Custom

Ford Transit E-Custom er en elektrisk varebil. Modellen kommer med en lang rækkevidde på helt op til 380 km samt en lang række tilslutningsmuligheder. Modellen fås blandt andet med Pro Power Onboard teknologi, hvilket gør det muligt at tilslutte bærbare computere, elektrisk værktøj og meget mere på farten.

Ford Transit E-Custom byder, ligesom modellen Ford Transit Custom, på mange opbevaringsmuligheder samt gode køreegenskaber.

Maks lastrum: 5,8-9,0 kubikmeter
Nyttelast: 1307 kg
Rækkevidde: 380 km*

Ford Transit Connect

Ford Transit Connect er en mellemstor varebil med robusthed, holdbarhed og funktionalitet i topklasse, hvilket gør den yderst velegnet til diverse erhvervsbehov. Denne varebil går ikke ned på udstyr, hvad end det omhandler nyttig opbevaringsplads eller de mange nye førerassistance teknologier, der både hjælper føreren med at overvåge og kontrollere hastigheden, samt beskytter forgængere foran bilen. Med nye motorteknologier er brændstoføkonomien også forbedret, hvilket reducerer driftsomkostningerne.

Maks lastrum: 3,6 kubikmeter
Nyttelast: 850 kg
Brændstofforbrug: 14,2 - 19,7 km/l*

Ford Transit

Ford Transit er en stor varebil, der er velegnet til mange virksomheder, herunder håndværkervirksomheder. Modellen fås i forskellige varerumshøjder og varerumslængder, så hvad end du har brug for meget eller lidt mindre plads til værktøj, udstyr og varer, så kan denne model være et godt valg. Der tilbydes let adgang til det store lastrum gennem både bagdørene og den brede skydedør i siden. Ford Transit varebilerne byder alle på høj lastkapacitet samt kraftfulde og effektive motorer.

Maks lastrum: 11,5 kubikmeter
Nyttelast: 1293 kg
Brændstofforbrug: 8,2-12,4 km/l*

Ford E-Transit

Ford E-Transit er tilegnet dig, der ønsker fordelene ved Ford Transit, men som foretrækker, at din varebil kører på ren el. Du får med Ford E-Transit en hurtig, lydløs og sikker elbil med en fornuftig rækkevidde. Rækkevidden er angivet til op til 317 km.

Modellen kom på gaden i 2022 og er allerede blevet solgt i mange tusinde eksemplarer. Foretrækker du at lease varebilen i stedet for at købe den, kan du kontakte os.

Maks lastrum: 11 kubikmeter
Nyttelast: 933 kg
Rækkevidde: 258 km*

*Brændstofforbrug og rækkevidde er baseret på WLTP målemetode.

Hvorfor du skal lease en Ford varebil

Ford er langt fra det eneste bilmærke, der fremstiller varebiler til erhvervsdrivende, men der er mange gode grunde til, at mange virksomheder vælger at lease en varebil fra netop Ford.

Her er nogle af argumenterne:

 1. Ford har mere end 100 års erfaring inden for fremstilling af varebiler
 2. Fords varebiler hører til blandt de mest solgte i Europa
 3. Ford er kendt for pålidelighed og høj kvalitet
 4. Fords varebiler befinder sig på et prisniveau, hvor de fleste virksomheder kan være med

Når du leaser en varebil fra Ford, opnår du fordele som budgetsikkerhed, en økonomisk besparelse, høj fleksibilitet og mulighed for 100 % finansiering og dermed nul kapitalbinding.

Er du overbevist? Så indhent et tilbud på leasing af en Ford varebil hos Fleasing.

Bliv kontaktet af en rådgiver

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Udfyld formularen, og du vil snarest muligt blive kontaktet af en af vores leasingrådgivere.

  mogens juhl

  Mogens Juhl

  Head of Partnerships