background

Sæsonleasing

Dansk sæsonleasing for private og erhverv

Når du med sæsonleasing kun betaler afgift i de måneder, hvor bilen er ude på vejene, giver det dig mulighed for både at have en helårsbil, samt en bestemt type bil du kan bruge om vinteren eller om sommeren. Hvem vil ikke gerne køre rundt i en rød Ferrari, når den danske sommersol står højt på himlen? Sæsonleasing for både private og erhverv – dét kan vi tilbyde hos Fleasing.

Tilbringer du mange timer på landevejene i enten private eller arbejdsmæssige sammenhænge, og vil du gerne være godt kørende hele året rundt, så er sæsonleasing lige sagen. Med sæsonleasing kan du nemlig sikre dig, at du har den perfekte bil til årstiden, hvad end vi befinder os i den solrige og varme sommerperiode, eller om vinteren viser sig fra sin værste side med lave temperaturer og store mængder sne.

Hvad end det er en privat- eller erhvervsaftale på sæsonleasing, du ønsker at indgå, så kan vi byde ind med vores store ekspertise. Vi har mange års erfaring med denne leasingform og kan derfor besvare alle de spørgsmål, du måtte sidde med. Tilmed kan vi hjælpe dig med at importere din drømmebil, hvis din drømmebil ikke er at finde på vores lagerliste.

Sæsonleasing
FLEASING sort BMW leasing

Fordele ved sæsonleasing

Ved sæsonleasing betaler du ikke den fulde afgift på bilen med det samme. Du betaler i stedet en mindre afgift hver måned – akkurat ligesom ved flexleasing.

Sæsonleaser du en bil, slipper du for at betale afgift i de måneder, hvor du ikke aktivt bruger bilen. Det vil sige, at det kun er renten på bilen, du skal betale i de måneder.

Sæsonleasing giver dig muligheder

Sæsonleasing er særligt henvendt til de mere sæsonprægede biler, som du derfor naturligt nok ikke har lyst til at betale leasingydelse af den resterende del af året. Det er en fordelagtig løsning, at du ikke skal betale afgift for eksempelvis den røde Ferrari, når du alligevel ikke har samme glæde af den om vinteren.

Hvis du derfor har et ønske om at køre i en bestemt type bil i sommerhalvåret eller vinterhalvåret, giver sæsonleasing dig mulighed for det.

Skræddersyede leasing løsninger

 • Skræddersyet sæsonleasing

  Hvis der er en bestemt bil, du gerne vil gøre brug af i årets varmeste måneder, eksempelvis i perioden fra april til september, kan det blive muligt med sæsonleasing. Du kan dermed spare registreringsafgiften i vintermånederne, hvor bilen er registreret som passiv.

  Du bestemmer naturligvis selv, hvor lang leasingperioden skal være, selvom de færreste nok vælger en sportsvogn, når kulden først har meldt sig på banen.

  Med sæsonleasing vil din månedlige ydelse være væsentligt lavere, når bilen er registreret som passiv. Du vil i den periode opleve lavere omkostninger til grøn afgift, forsikring med mere, frem for når bilen er registreret som aktiv.

 • Er sæsonleasing løsningen for dig?

  Selvom du har en bil, der er sæsonleaset til brug om sommeren, kan du sagtens kombinere denne leasingaftale med andre. Det kunne eksempelvis være splitleasing?

  Du er generelt ikke begrænset, selvom du har en bil, der er sæsonleaset til brug henholdsvis om sommeren eller om vinteren. Det giver dig mulighed for at køre i én type bil om sommeren og eksempelvis have en SUV eller lignende i den halvdel af året, hvor vinteren står for døren.

  Hvis du vælger at gøre brug af sæsonleasing, er det ensbetydende med masser af frihed og kombinationsmuligheder for dig.

 • Sæsonleasing af egen bil?

  Er det muligt? Ja, ikke alle er bevidste om det, men det er muligt at sæsonlease sin egen bil – og det er faktisk en mulighed, der byder på flere fordele.

  Denne mulighed skal du overveje at gøre brug af, hvis du har en bil holdende i garagen uden afgift, som du godt kunne tænke dig at bruge på sæsonbasis. Det kan f.eks. være, at bilen er en cabriolet, der vil være oplagt at lufte om sommeren.

  Under normale omstændigheder er det dyrt at registrere en bil, som man kun bruger nogle måneder om året, men med sæsonleasing bliver den månedlige udgift meget overkommelig. Overvej derfor, om det ikke kunne være en idé at sæsonlease din bil. Vi beregner meget gerne et uforpligtende tilbud på sæsonleasing af egen bil.

Du kan sæsonlease drømmebiler fra Audi, Mercedes, BMW m.fl.

Der er absolut ingen grænser for, hvilke biler der kan sæsonleases. Hvad end det derfor er en budgetvenlig bil fra Audi eller en luksusbil fra Lamborghini, du har en drøm om at sæsonlease, så kan det lade sig gøre.

Vi har altid masser af biler på lager, der kan sæsonleases til favorable vilkår. Det gælder bl.a. biler fra bilmærker som Audi, Mercedes, BMW, Land Rover, Porsche, Tesla, Volvo og mange, mange andre bilmærker.

Sæsonleasing – Sådan beregnes prisen

Det økonomiske aspekt er naturligvis vigtigt i forbindelse med sæsonleasing af biler.

Flere faktorer har indflydelse på prisen for sæsonleasing.

For at finde den eksakte pris (mht. udbetaling og månedlig ydelse) gør vi brug af en sæsonleasing beregner. I denne beregning tager vi bl.a. højde for bilens værdi og alder. De samlede leasingomkostninger afhænger desuden af den valgte leasingperiode.

Inden du modtager et tilbud på sæsonleasing, har vi selvfølgelig også sørget for at beregne restværdien.

FLEASING rød Ferrari leasing

Spørgsmål og svar om sæsonleasing

Hvad er sæsonleasing?

Sæsonleasing er, som navnet antyder, leasing på sæsonbasis. Du kan f.eks. sæsonlease en cabriolet i tre eller fire måneder om sommeren.

I princippet er der tale om en form for flexleasing – den centrale forskel er dog, at du ved sæsonleasing ikke betaler afgift for den periode, hvor du ikke aktivt benytter bilen.

Dansk sæsonleasing vinder frem og er, efter alt at dømme, kommet for at blive.

Hvad koster det at sæsonlease en bil?

I dag er der mulighed for at sæsonlease både små og store biler fra en verden af forskellige bilmærker – biler, der kan variere markant i værdi. Derfor er det også svært at sige noget konkret om, hvad sæsonleasing koster. Hos Fleasing vil vi ikke desto mindre gå langt for at sikre dig en leasingaftale, der ikke kun matcher dine krav og ønsker, men også dit budget.

Bliv kontaktet af en rådgiver

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Udfyld formularen, og du vil snarest muligt blive kontaktet af en af vores leasingrådgivere.

  christian sneholt profil

  Christian Sneholt

  Leasingrådgiver