page-header

Sæsonleasing

Sæsonleasing

Hvilken bil drømmer du om til sommer?

Når du med sæsonleasing kun betaler afgift i de måneder, hvor bilen er ude på vejene, giver det dig mulighed for både at have en helårsbil, samt en bestemt type bil du kan bruge om vinteren eller om sommeren. Hvem vil ikke gerne køre rundt i en rød Ferrari, når den danske sommersol står højt på himlen?

Slip for fuld betaling med sæsonleasing

Ved sæsonleasing betaler du ikke den fulde afgift på bilen med det samme. Du betaler i stedet en mindre afgift hver måned – akkurat ligesom ved flexleasing.

Sæsonleaser du en bil, slipper du for at betale afgift i de måneder, hvor du ikke aktivt bruger bilen. Det vil sige, at det kun er renten på bilen, du skal betale i de måneder.

Flexleasing af Porche
Biler på parkeringsplads

Sæsonleasing giver dig muligheder

Sæsonleasing er særligt henvendt til de mere sæsonprægede biler, som du derfor naturligt nok ikke har lyst til at betale leasingydelse af den resterende del af året. Det er en fordelagtig løsning, at du ikke skal betale afgift for eksempelvis den røde Ferrari, når du alligevel ikke har samme glæde af den om vinteren.

Hvis du derfor har et ønske om at køre i en bestemt type bil i sommerhalvåret eller vinterhalvåret, giver sæsonleasing dig mulighed for det.

 • Skræddersyet sæsonleasing

  Hvis der er en bestemt bil, du gerne vil gøre brug af i årets varmeste måneder, eksempelvis i perioden fra april til september, kan det blive muligt med sæsonleasing. Du kan dermed spare registreringsafgiften i vintermånederne, hvor bilen er registreret som passiv.

  Du bestemmer naturligvis selv, hvor lang leasingperioden skal være, selvom de færreste nok vælger en sportsvogn, når kulden først har meldt sig på banen.

  Med sæsonleasing vil din månedlige ydelse være væsentligt lavere, når bilen er registreret som passiv. Du vil i den periode opleve lavere omkostninger til grøn afgift, forsikring med mere, frem for når bilen er registreret som aktiv.

 • Er sæsonleasing løsningen for dig?

  Selvom du har en bil, der er sæsonleaset til brug om sommeren, kan du sagtens kombinere denne leasingaftale med andre. Det kunne eksempelvis være splitleasing?

  Du er generelt ikke begrænset, selvom du har en bil, der er sæsonleaset til brug henholdsvis om sommeren eller om vinteren. Det giver dig mulighed for at køre i én type bil om sommeren og eksempelvis have en SUV eller lignende i den halvdel af året, hvor vinteren står for døren.

  Hvis du vælger at gøre brug af sæsonleasing, er det ensbetydende med masser af frihed og kombinationsmuligheder for dig.

background

Bliv kontaktet af en rådgiver

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Udfyld formularen, og du vil snarest muligt blive kontaktet af en af vores leasingrådgivere.

  christian sneholt profil

  Christian Sneholt

  Leasingrådgiver