page-header

Udvidet garanti

Udvidet garanti – din ekstra sikkerhed

Hos Fleasing ønsker vi, at vores kunder føler sig så sikre som muligt, når de leaser en bil gennem os. Derfor tilbyder vi vores kunder, at de kan tilkøbe udvidet garanti.

Med udvidet garanti slipper du for, at der kommer uforudsete værkstedsregninger. Opstår der pludselig problemer under din leasingperiode, er det forsikringsselskabet, der står for at dække mekaniske reparationer – hvis der altså er tale om reparationer af dele, der er dækket af forsikringen.

Mange leasingtagere vælger at tilkøbe udvidet garanti, når de leaser en bil. Det skyldes især den ekstra tryghed, de oplever under hele leasingperioden.

Der er mange fordele ved udvidet garanti, men de kan variere alt efter det eksakte tilbud og de vilkår, som er gældende for den enkelte bil.

Garantiforsikring Audi leasing

Fordele ved udvidet garanti

Forsikringsselskabet står for store dele af de mekaniske reparationer. Hvis uheldet derfor er ude, er det ikke din egen pengepung, det går ud over.

Din udvidet garanti gælder i hele EU. Det er en sikkerhed, så du kan køre til udlandet både i arbejdsrelaterede og private sammenhænge med vished om, at bilen er godt forsikret.

Du har valgfrit værksted. Tegner du udvidet garanti gennem os, er du ikke bundet til ét bestemt værksted. Hvis du derfor foretrækker et bestemt værksted i nærheden af din bopæl eller din arbejdsplads, står det dig frit for at benytte det.

Reparationsomkostningerne stiger – og det gør udvidet garanti endnu mere relevant

Ifølge forsikringsselskabet CarGarantie stiger de gennemsnitlige reparationsomkostninger for nye og brugte biler år efter år. Faktisk er disse omkostninger steget i mange år i træk. Som leasingtager har du naturligvis ingen indflydelse på, hvordan reparationsomkostningerne udvikler sig, men du kan sørge for, at de stigende omkostninger ikke påvirker din økonomi ved at tegne den omtalte garantiforsikring.

Ifølge en større undersøgelse, foretaget af CarGarantie, er de gennemsnitlige reparationsomkostninger steget med 15 % fra 2016 til 2021. Dette vil helt naturligt kunne mærkes på pengepungen hos de leasingtagere, der ikke har valgt at tegne en udvidet forsikring i form af en garantiforsikring.

Bemærk: Udvidet garanti er et supplement til en kaskoforsikring

Udvidet garanti er rigtig nyttig at tegne, men det er vigtigt at være opmærksom på, at denne forsikring ikke er et alternativ, men i stedet et supplement, til en kaskoforsikring.

En kaskoforsikring er i sig selv med til at sikre tryghed for dig som leasingtager, men ønsker du at være ekstra godt sikret, så anbefaler vi dig at tegne udvidet garanti. Sidstnævnte forsikring er dog frivillig.

Udvidet garanti giver dig større budgetsikkerhed

Ønsker du et godt tilbud på erhvervsleasing eller privatleasing med udvidet forsikring, så kan vi som bekendt byde ind med den populære udvidet garanti. Med denne omfattende garanti opnår du større budgetsikkerhed, da du får dækket mekaniske reparationer på en lang række dele. Dette vil helt naturligt give dig ro i maven, idet dine biludgifter vil være de samme måned efter måned.

Netop ønsket om at opnå budgetsikkerhed er da også en af hovedårsagerne til, at flexleasing bliver mere og mere populært. Med flexleasing betaler du nemlig en fast månedlig leasingydelse, og tilkøber du desuden en garantiforsikring, så er du godt dækket ind.

Hvad er dækket med udvidet garanti?

Vi udregner, hvad den enkelte udvidet garanti dækker ud fra bilens årgang, antal kørte kilometer med mere.

Gennem WingWarranty er det blandt andet muligt at få dækket:

  • Motor (parkeringshus og indvendige dele med forbindelse til oliekreds)
  • Brændstofanlæg (indsprøjtningspumpe, oliekøler, motor, elektriske dele af løbet, motorblok med mere)
  • Kølesystem (varmeveksler, køleblæsermotor, ventilatorforbindelse med mere)
  • Elektrisk drev (elektrisk varmekilde til kabineopvarmning)
  • Og meget, meget mere.

Du kan læse mere om WingWarrany, deres betingelser og hvad de dækker her på deres hjemmeside.

Et garantiordning med stor erfaring

WingWarranty har stor erfaring med forsikring af biler, så hvis du vælger at tilkøbe udvidet garanti via os, kan du føle dig i trygge hænder gennem hele din leasingperiode.

Hvad koster en dækning på min drømmebil?

Når du leaser en bil gennem Fleasing, står du som udgangspunkt selv for eventuelle reparationer – men det slipper du altså for, hvis du tegner udvidet garanti. Her er det forsikringsselskabet, som dækker mekaniske reparationer på de dele, der er inkluderet. Det kan variere, hvordan den enkelte forsikringsaftale er udformet, hvad den helt præcist dækker, og hvad den koster.

Du er som altid velkommen til at kontakte os, hvis du er nysgerrig efter at vide, hvordan udvidet garanti lyder på den bil, du går og drømmer om. Vi udregner gerne et specifikt tilbud til dig, så kontakt os allerede i dag og hør nærmere på info@fleasing.dk eller telefon +45 82 300 500.

Bliv kontaktet af en rådgiver

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Udfyld formularen, og du vil snarest muligt blive kontaktet af en af vores leasingrådgivere.