page-header

Ledige jobs

Leasingrådgiver til leasingselskab i hurtig udvikling

Er du vores nye serviceminded leasingrådgiver? Og vil du være del af et fantastisk team, der rådgiver både nye og eksisterende kunder i et af Danmarks hurtigst voksende leasingselskaber?

Du bliver fagligt udfordret og støder hver dag på nye spændende opgaver i et ungt, dynamisk og underholdende miljø. Nøgleordet i vores forretning er ordentlighed, både over for kunder og kollegaer.

Velkommen til Fleasing A/S

Fleasing A/S er et af Danmarks hurtigst voksende leasingselskaber i flexleasing-markedet. Med base i Nordsjælland, leaser vi luksusbiler til både private og erhvervskunder i hele Danmark. Fundamentet for vores virksomhed er langvarige kunderelationer og gode kundeambassadører skabt på en platform bestående af high-end og kvalitetsbiler – drevet af el, hybrid samt diesel og benzin. Selvom vi ”lever stille”, og fortsat øver os på marketing, oplever vi en markant stigende efterspørgsel. Vi har derfor udvidet vores showroom og fået endnu flere high-end biler på lager. Men vi har også brug for flere hænder, det er her, du kommer ind i billedet.

Tag ansvar for den gode kundeoplevelse

Som leasingrådgiver sikrer du, at vores kunder får indfriet deres ønsker og behov for bil og finansiering. Du skal være klar til at ”rulle den røde løber ud” og give vores kunder en eksklusiv oplevelse. Ordentlighed, ærlighed og hæderlighed er omdrejningspunktet for vores kundedialog – med andre ord skal der være ”orden i penalhuset”!

Samarbejde i højsædet

Du bliver en del af vores salgsafdeling og understøttes af et salgssupportteam, som hjælper med klargøring og levering af den aftale, du som rådgiver har indgået med kunden. Det betyder, at du kan fokusere på dialogen med vores kunder.

Hos Fleasing får du 19 kolleger, der er fra midten af 20’erne til 50’erne.

Du træder ind i et professionelt, men uformelt miljø, hvor samarbejde er en vigtig del af hverdagen. Vi hjælper hinanden med at skabe de bedste resultater, og alle hjælper med at ”rulle den røde løber ind igen”, når dagen er omme. Vi sætter desuden stor pris på et godt socialt sammenhold.

Herudover nyder du godt af vores mange personalegoder, herunder fri telefon, computer og frokostordning samt løn efter kvalifikationer og resultater.

Vi forestiller os, at du:

  • Kan begå dig i vores købestærke og prisbevidste kundesegment samt blandt vores billeverandører – indenlandske såvel som udenlandske
  • Har erfaring med salg og finansiel leasing
  • Har kendskab til high-end biler
  • Har evne til at sætte dig i kundernes sted og komme med en skræddersyet løsning, hvor kundens byttebil ofte indgår
  • Inddrager forventningen til markedet og kundens tidshorisont i din rådgivning
  • Kan formidle ændringer i registreringslovgivningen og tilpasse rådgivningen efter dette
  • Bidrager med nye kunder
  • Er resultatorienteret og drives af at få ”ting til at ske”
  • Er imødekommende, fleksibel og hjælpsom over for både kollegaer og kunder

Er du interesseret?

Send din ansøgning og dit CV via jobopslag hos Jobindex senest søndag den 11. april 2021. Vi forbeholder os retten til at lukke ned for modtagelsen af ansøgninger, når den rette kandidat er fundet.

For yderligere spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til
Christian Noll Nielsen på 20 72 98 12 eller sende en mail til christian@fleasing.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.