page-header

Ledige jobs

Bliv en del af Fleasing

Kan du se dig selv blandt et ungt og dynamisk team i Fleasing, så tag et kig på vores ledige stillinger nedenfor. Er drømmestillingen der ikke, er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til den ønskede afdeling her.

 

Se ledige stillinger

 • Car Trading konsulent ▾

  Car Trading konsulent til leasingselskab i hurtig udvikling

  Er du vores nye Car Trader, som får energi af en god handel? Og vil du være en del af et fantastisk team i et af Danmarks hurtigst voksende leasingselskaber?

  ”Du bliver fagligt udfordret og støder hver dag på nye spændende opgaver, i et ungt, dynamisk og underholdende miljø. Nøgleordet i forretningen er ansvarlighed, både over for kunder, kollegaer og leverandører.”

  Velkommen til Fleasing A/S

  Fleasing A/S er et af Danmarks hurtigst voksende leasingselskaber i flexleasing-markedet. Med udgangspunkt i Nordsjælland, leaser vi luksusbiler til både private og erhvervskunder i hele Danmark. Fundamentet for vores virksomhed er langvarige kunderelationer og gode kundeambassadører skabt på en platform bestående af high-end biler – drevet af el, hybrid samt diesel og benzin. Selvom vi ”lever stille”, og fortsat øver os på at være synlige i markedet, oplever vi en fortsat stigende efterspørgsel. Omverdenen anerkender vores succes, og vi har nu modtaget årets Gazellepris for 5. år i træk. At kunne tilbyde de rigtige high-end biler til vores kunder er afgørende for vores succes, og det er her, du kommer ind i billedet.

  Vil du være med til at finde de unikke high-end biler?

  Fleasing tilbyder biler, der opfylder de enkelte kunders behov. Det sker ved, at vi gennemsøger markedet i hele Europa for at finde den helt rigtige bil. Bilen leveres enten direkte til en af vores kunder, eller indkøbes til vores kvalitetslager.

  Du vil som Car Trader være ansvarlig for, at Fleasing indkøber de rette biler til kunder og lager til den rigtige pris. Du vil have kontakt med vores mange europæiske samarbejdspartnere, ligesom du vil deltage i internationale bilauktioner. Som Car Trader vil du også stå for gensalget af biler, som ikke længere skal indgå i Fleasings lager. Dette salg sker ligeledes gennem samarbejdspartnere og bilauktioner.

  Fleasing A/S vokser, og vi vokser stærkt. Der vil derfor være rig mulighed for, at du udvikler din rolle hos os.

  Hos Fleasing A/S træder du ind i et professionelt, men uformelt miljø, hvor samarbejde er en vigtig del af hverdagen. Vi hjælper hinanden med at skabe de bedste resultater og sætter stor pris på et godt socialt sammenhold.

  Herudover nyder du godt af vores mange personalegoder, herunder sundhedsforsikring, fri telefon, frokostordning og løn efter kvalifikationer.

  Vi forestiller os, at du:

  Har erfaring med køb og salg af bil på B2B-markedet
  ● Kan foretage rationelle økonomiske vurderinger og har næse for en god handel
  ● Kan arbejde selvstændigt og struktureret
  ● Kan spotte tendenser i markedet
  ● Har interesse for biler og udviklingen i branchen
  ● Har indsigt i biler og biludstyr – især i forhold til bilmærkerne Audi, Mercedes, BMW og Porsche
  ● Har en solid baggrund inden for økonomi
  ● Er god til engelsk og tysk
  ● Er it-kyndig og hurtig til at sætte dig ind i nye systemer

  Er du interesseret?

  Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 10. november 2023 til job@fleasing.dk. Vi lukker ned for modtagelsen af ansøgninger, når den rette kandidat er fundet.

  For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Christian Noll på christian@fleasing.dk

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Fleasing

 • Tekniker til high-end biler ▾

  Tekniker til High-end biler hos Fleasing Workshop

  Fleasing Workshop er virksomhed, der er dedikeret til at servicere og reparere high-end biler, primært Porsche, BMW, Audi, Mercedes-Benz og Land Rover/Range Rover.

  Vores virksomhed står til rådighed for mere end 1.800 kunder hos vores veletablerede søsterselskab, Fleasing A/S, som leaser high-end biler til kvalitetsbevidste kunder.

  Vi søger en erfaren tekniker til vores stærke, og erfarne team. Som tekniker hos Fleasing Workshop vil du have direkte kundekontakt, og vil blive en vigtig del af vores virksomheds succes.

  Vi lægger stor vægt på ordentlighed, og at aftaler overholdes, da vores kunder er meget kvalitetsbevidste og sætter pris på et rent, og professionelt værksted. Derfor er vores værksted udstyret med de mest moderne værktøjssystemer, og vores arbejdsmiljø og sikkerhed lever op til de nyeste standarder.

  Udover at servicere og reparere biler, vil en del af dagligdagen bestå i at klargøre/optimere sportsvogne, da mange af vores kunder deltager i trackdays og løb i Danmark, og resten af Europa.

  Vi tilbyder et miljø, hvor vi er seriøse, når det kræves, og har det sjovt, når der er mulighed for det. Der er frihed under ansvar, og du vil have mulighed for at udvikle dine faglige færdigheder og arbejde i et spændende og udfordrende miljø.

  Er du interesseret?

  Hvis du er interesseret i at blive en del af vores team, bedes du sende din ansøgning og CV til rm@fleasing.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedschef, Robert Møller på 27 89 98 12.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  8F5A6163

Fandt du ikke den stilling, du søgte?

Men er du den næste kandidat, som vi ikke kan undvære på teamet, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvorfor vælge os?

Hos Fleasing er vi et ungt team, men trods teamet er ungt, har vi stor erfaring inden for både finansiering og bilbranchen. Vi bestræber os hver dag på, at give vores kunder en service, de ikke finder andre steder. Vi er selvfinansierende, og så er vi samtidig lige så store bilentusiaster, som du er.

Kan du se dig selv blandt et ungt og dynamisk team i Fleasing og brænder du for selvstændigt, samt i selskab med gode kollegaer, at løse opgaver for kunder, så er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.
Kontakt os.

Team Fleasing