page-header

Ledige jobs

Bliv en del af Fleasing

Kan du se dig selv blandt et ungt og dynamisk team i Fleasing, så tag et kig på vores ledige stillinger nedenfor. Er drømmestillingen der ikke, er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til den ønskede afdeling her.

 

Se ledige stillinger

 • Leasing- og kreditkonsulent ▾

  Leasing- og kreditkonsulent til leasingselskab i hurtig udvikling

  Er du vores nye analytiske, talstærke og servicemindede leasing- og kreditkonsulent? Og vil du være en del af et fantastisk team i et af Danmarks hurtigst voksende leasingselskaber?

  ”Du bliver fagligt udfordret og støder hver dag på nye, spændende opgaver, i et ungt, dynamisk og underholdende miljø. Nøgleordet i forretningen er ansvarlighed, både over for kunder og kollegaer.”

  Velkommen til Fleasing A/S

  Fleasing A/S er et af Danmarks hurtigst voksende leasingselskaber i flexleasing-markedet. Med udgangspunkt i Nordsjælland, leaser vi luksusbiler til både private og erhvervskunder i hele Danmark. Fundamentet for vores virksomhed er langvarige kunderelationer og gode kundeambassadører skabt på en platform bestående af high-end biler – drevet af el, hybrid samt diesel og benzin. Selvom vi ”lever stille”, og fortsat øver os på at være synlige i markedet, oplever vi en markant stigende efterspørgsel. Vi har derfor udvidet vores showroom og fået endnu flere high-end biler på lager. Men vi har også brug for flere hænder, det er her, du kommer ind i billedet.

  Vil du være med til at udvikle et nyt forretningsområde?

  Fleasing A/S har igennem mange år været frontløber på markedet for finansiel leasing af luksusbiler til husets kunder. I takt med, at vi nu også udbyder leasing af luksusbiler via samarbejdspartnere, har vi brug for din hjælp.

  Du vil være ansvarlig for den daglige kontakt med vores samarbejdspartnere samt assistere vores kredit-og forhandlerchef med kreditvurderinger af de kunder, som kommer til os via samarbejdspartnere.

  Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  ● Lave kreditvurderinger
  ● Have dialog med samarbejdspartnere
  ● Tage på besøg hos samarbejdspartnere og relevante kunder
  ● Medvirke til implementering af nye tiltag inden for kreditområdet
  ● Udarbejde diverse rapporterings- og ad hoc-opgaver

  Fleasing A/S vokser, og vi vokser stærkt. Der vil derfor være rig mulighed for, at du udvikler din rolle hos os.

  Hos Fleasing A/S træder du ind i et professionelt, men uformelt miljø, hvor samarbejde er en vigtig del af hverdagen. Vi hjælper hinanden med at skabe de bedste resultater og sætter stor pris på et godt socialt sammenhold.

  Herudover nyder du godt af vores mange personalegoder, herunder sundhedsforsikring, fri telefon og frokostordning samt løn efter kvalifikationer.

  Vi forestiller os, at du:

  ● er færdig med minimum en bankuddannelse, finansøkonom, en bachelor eller at du læser HD 2. del
  ● er detalje- og kvalitetsorienteret
  ● betjener Office-pakken, herunder Excel
  ● er it-kyndig og hurtig til at sætte dig ind i nye systemer
  ● løser dine opgaver struktureret og selvstændigt, og at du udviser ansvar for dine opgaver
  ● er i stand til at udfordre eksisterende processer på en positiv måde, og udviser proaktivitet i arbejdet med at optimere processer og arbejdsgange
  ● formulerer dig godt på dansk i både skrift og tale
  ● er imødekommende og serviceminded over for både kollegaer og kunder

  Er du interesseret:

  Send din ansøgning og dit CV allerede i dag til job@fleasing.dk

  For yderligere spørgsmål er du velkommen til at sende en mail til job@fleasing.dk

  Vi glæder os til at høre fra dig.

 • Tekniker til high-end biler ▾

  Tekniker til High-end biler hos nyopstartet Fleasing Workshop ApS

  Fleasing Workshop ApS er en helt nystartet virksomhed, der er dedikeret til at servicere og reparere high-end biler som bl.a. Range Rover, BMW, Audi, Mercedes og Porsche.

  Vores virksomhed står til rådighed for mere end 1.000 kunder hos vores veletablerede søsterselskab, Fleasing A/S, som leaser high-end biler til kvalitetsbevidste kunder.

  Vi søger en erfaren tekniker med mindst 5 års erfaring til vores yngre, men erfarne team. Som tekniker hos Fleasing Workshop ApS vil du have direkte kundekontakt og vil blive en vigtig del af vores virksomheds succes.

  Vi lægger stor vægt på ordentlighed, og at aftaler overholdes, da vores kunder er meget kvalitetsbevidste og sætter pris på et professionelt værksted. Derfor er vores værksted udstyret med de mest moderne værktøjssystemer, og vores arbejdsmiljø og sikkerhed lever op til de nyeste standarder.

  Udover at servicere og reparere biler, vil du også have mulighed for at klargøre sportsvogne, da flere af vores kunder deltager i track days i Danmark, Sverige og Tyskland.

  Vi tilbyder et miljø, hvor vi er seriøse, når det kræves, og har det sjovt, når der er mulighed for det. Der er frihed under ansvar, og du vil have mulighed for at udvikle dine faglige færdigheder og arbejde i et spændende og udfordrende miljø.

  Er du interesseret?

  Hvis du er interesseret i at blive en del af vores team, bedes du sende din ansøgning og CV til Job@fleasing.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Robert Møller på 27 89 98 12.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

Fandt du ikke den stilling, du søgte?

Men er du den næste kandidat, som vi ikke kan undvære på teamet, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvorfor vælge os?

Hos Fleasing er vi et ungt team, men trods teamet er ungt, har vi stor erfaring inden for både finansiering og bilbranchen. Vi bestræber os hver dag på, at give vores kunder en service, de ikke finder andre steder. Vi er selvfinansierende, og så er vi samtidig lige så store bilentusiaster, som du er.

Kan du se dig selv blandt et ungt og dynamisk team i Fleasing og brænder du for selvstændigt, samt i selskab med gode kollegaer, at løse opgaver for kunder, så er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.
Kontakt os.

FLEASING medarbejder team