page-header

Tesla leasing

Lease din Tesla gennem Fleasing

Tesla er synonym med elegante og eksklusive elbiler i høj byggekvalitet. Er du derfor på udkig efter en ny elbil til din husstand, så kommer du ikke udenom dette amerikanske brand.

Hos Fleasing tilbyder vi ikke kun leasing af benzinbiler, hybridbiler og dieselbiler, men også elbiler, og elbiler fra Tesla er naturligvis ingen undtagelse. Du er derfor havnet på den helt rigtige hjemmeside, hvis drømmen om en Tesla lever i dig.

Tesla står efterhånden bag en lang række eftertragtede bilmodeller. Det gælder ikke kun den prisvenlige Tesla Model 3, men også Tesla Model X, Model Y og Model S. Alle fire modeller kan du lease gennem Fleasing. Hos os er det både nemt, billigt og fleksibelt at lease drømmebiler.

Tesla Leasing

Gode grunde til at lease en Tesla

Tesla tilhører gruppen af bilmærker, der befinder sig i den mere eksklusive klasse. I denne gruppe er det også værd at fremhæve bilmærker som Audi, Mercedes og Porsche. Teslas biler koster flere hundrede tusinde kroner, og det er derfor ikke et greb i lommen at investere i en elbil fra dette populære bilmærke. Heldigvis findes der et godt alternativ til at købe sin drømmebil – løsningen er leasing, eksempelvis flexleasing.

Leaser du den ønskede Tesla, så slipper du for en større kapitalbinding. Med flexleasing slipper du for at betale den fulde registreringsafgift. I stedet betaler du blot en forholdsmæssig rate hver måned. Foruden den månedlige leasingydelse betales der en engangsudbetaling.

Flexleaser du en Tesla, så kan du endvidere glæde dig over, at du lider et mindre værditab på bilen.

Derudover opnår du den fordel, at du kan skifte bil hyppigt. Som udgangspunkt lyder leasingperioden på 12 måneder. Efter endt leasingperiode kan du frit lease en ny bil fra Tesla eller et andet bilmærke efter dine præferencer.

Vi tilbyder både privatleasing og erhvervsleasing af biler fra Tesla. Foruden flexleasing kan vi desuden tilbyde sæsonleasing og splitleasing. Kontakt os for at få et overblik over de forskellige leasingtyper.

Flexleasing af Tesla Model 3, S, Y og X

Teslas biler ses oftere og oftere på de danske landeveje og motorveje, og det er selvfølgelig ikke uden grund. Efterspørgslen på de støjsvage, hurtige og velindrettede elbiler er stor, og intet tyder på, at det vil komme til at ændre sig i nær fremtid.

Ønsker du at lease en Tesla, men ved du ikke helt, hvilken model der er den rette for dig? Så kan du med fordel danne dig et overblik over de forskellige modeller – og deres features, priser m.v. Lige nu står valget bl.a. mellem Tesla Model 3, Tesla Model S, Tesla Model Y og Tesla Model X. Det er alle modeller med nogle nævneværdige højdepunkter.

Det budgetvenlige valg er Tesla Model 3, der foreløbigt er producentens mindste elbil. Denne model byder bl.a. på intelligent autopilot, en rigtig fornuftig rækkevidde og acceleration fra 0-100 km/t på 3,3 sek. En anden populær model er Tesla Model Y, der egner sig rigtig godt som familiebil. Den byder bl.a. på god rummelighed og sikkerhed i særklasse. Tesla Model S er også et godt valg – denne model byder på smukke linjer, masser af plads i bagagerum og på bagsæder samt lynhurtig acceleration (0-100 km/t på 2,1 sek.). Sidst, men ikke mindst har du mulighed for at lease en Tesla Model X – en imponerende bil, der ikke blot kan rumme op til syv personer, men som også byder på firehjulstræk som standard, Falcon Wing-døre og en maksimal ydeevne på 1.020 hk.

Leasing af Tesla biler til konkurrencedygtige priser

Tesla biler ér dyre og eksklusive, men det er ikke ensbetydende med, at der skal lægges en større sum penge for at kunne sætte sig bag rattet i en af drømmebilerne fra den amerikanske producent. Med leasing betaler du blot en fast lav leasingydelse hver måned.

Hos Fleasing kan vi tilbyde leasing af Tesla biler til yderst konkurrencedygtige priser. Udfylder du vores formular, så udarbejder vi gerne et uforpligtende leasingtilbud til dig. Vi bestræber os på at vende tilbage inden for 24 timer.

Skal vi hjælpe med at importere den ønskede Tesla fra udlandet?

Befinder den ønskede bil sig i udlandet, så fortvivl ej – vi kan hjælpe dig med at importere bilen. Hvis du ikke allerede har fundet drømmebilen, så giver vi gerne en hjælpende hånd.

Vi har mange års erfaring med at importere drømmebiler fra udlandet, så vi kan selvfølgelig også importere din drømmebil – også hvis bilmærket hedder Tesla. Ræk blot ud til os via telefon eller mail, så kigger vi sammen på mulighederne.

Bliv kontaktet af en rådgiver

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Udfyld formularen, og du vil snarest muligt blive kontaktet af en af vores leasingrådgivere.