Porsche

Tryg og attraktiv leasing af varebiler

Fleasing tilbyder leasing af en lang række forskellige varebiler
fra pålidelige og populære bilmærker.

Leasing af varebiler

Er du interesseret i at lease en varebil? Og vil du gerne have den bedst mulige leasingaftale med afsæt i din virksomheds behov og budget? Så er du kommet til de rigtige.

Fleasing står for både finansieringen, håndteringen og administrationen, når du leaser en varebil gennem os, så du kan koncentrere dig om at vækste din virksomhed. Endvidere kan du nyde godt af vores høje kundeserviceniveau og fleksibilitet.

Vi yder professionel rådgivning om leasing af varebiler, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig med at finde den rette varebil og sammensætte en attraktiv leasingaftale. Nedenfor kan du læse mere om, hvad vi tilbyder.

Fleasing - Volkswagen ID Buzz Cargo

Vi tilbyder leasing af varevogne fra pålidelige bilmærker

Hos Fleasing kan du lease en lang række forskellige varebiler fra pålidelige og populære bilmærker.
De flest leasede varebiler er Ford, Volkswagen, Mercedes-Benz, Toyota og Renault. Derudover tilbyder vi også
leasing af følgende mærker – Opel, Nissan, Iveco, MAN, Fiat, Citroën, Peugeot, BYD og Maxus.

FORD

Ford udvikler og fremstiller erhvervskøretøjer, herunder varebiler, til mange forskellige jobs. Du kan lease både små og store varevogne med forskellige tilpasningsmuligheder fra Ford. Fleasing tilbyder leasing af både Transit Courier, Transit Custom, Transit E-Custom, Transit og E-transit fra amerikanske Ford. Ford Transit Custom er Europas mest solgte varebil og er et godt bud på den rette varebil for din virksomhed.

VOLKSWAGEN

Volkswagen står ikke kun bag en masse skønne personbiler, men også en lang række populære varebiler, kassevogne og ladvogne, der kommer med fordele som høj driftssikkerhed, gode køreegenskaber samt gode op- og ombygningsløsninger. Hos Fleasing kan du f.eks. lease Caddy Cargo, Transporter, Crafter og ID.Buzz Cargo fra Volkswagen.

MERCEDES-BENZ

Mercedes-Benz varebiler spænder bredt. Du kan lease alt fra små, vakse varebiler til store, rummelige kassevogne fra det tyske bilmærke. Med en varebil fra Mercedes-Benz er du sikret en varebil i særklasse, og du kan bruge varebilen til din virksomheds vækst. Du kan f.eks. lease Citan, eCitan, Vito, eVito, Sprinter eller eSprinter fra Mercedes-Benz.

TOYOTA

Toyota er ligeledes et bilmærke, der er svært at komme udenom, når det kommer til leasing af varebiler. Toyota kommer nemlig med et bredt program af erhvervskøretøjer, der består af praktiske og rummelige varebiler i den overkommelige prisklasse. Listen over populære varebiler fra Toyota tæller bl.a. Hilux, Proace City, Proace City Electric, Proace og Proace Electric. Alle disse modeller kan du lease gennem Fleasing.

RENAULT

Renault er kendt for deres effektive og pålidelige varebiler, der foruden at levere en komfortabel køreoplevelse kommer med en høj lastekapacitet. Varebilerne fra Renault kan bruges til både små og store opgaver, og de kan tilpasses enhver virksomheds behov. Du kan f.eks. lease Express, Kangoo, Kangoo E-Tech, Trafic, Master eller Master E-Tech fra Renault gennem Fleasing.

ØVRIGE MÆRKER

Har du andre præferencer, så tilbyder vi også leasing af en lang række andre mærker og modeller. Det indebærer bl.a. Opel, Nissan, Iveco, MAN, Fiat, Citroën, BYD, Maxus og Peugeot. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Udvalgte biler

Ford Transit Custom

Maks lastrum: 8,3 kubikmeter
Nyttelast: 1460 kg
Brændstofforbrug: 10,3 - 14,5 km/l*

VW Transporter

Maks lastrum: 5,8 kubikmeter
Nyttelast: 1103 kg
Brændstofforbrug: 12,0 - 14,1 km/l*

Mercedes eCitan

Maks lastrum: 2,9 kubikmeter
Nyttelast: 782 kg
Rækkevidde: 285 km

Toyota Proace

Maks lastrum: 5,8 kubikmeter
Nyttelast: 1000 kg
Brændstofforbrug: 10,4 - 14,9 km/l*

Renault Trafic

Maks lastrum: 8,9 kubikmeter
Nyttelast: 1149 kg
Brændstofforbrug: 12,3 - 14,2 km/l*

*Brændstofforbrug og rækkevidde er baseret på WLTP målemetode.

Leasing af varebil er forbundet med mange værdifulde fordele

En ting er at finde den rette varebil. En anden er at beslutte sig for, hvilken form for finansiering der er den rigtige. Vi ser rigtig mange gode grunde til at lease en varevogn i stedet for at købe den. Nogle af fordelene vil vi præsentere dig for herunder.

Disse fordele er der ved at lease en varebil:

 1. Du bevarer likviditeten i din virksomhed
 2. Det giver budgetsikkerhed
 3. Du kan frit vælge mellem alle bilmærker og modeller
 4. Vi skræddersyer leasingaftalen til dig og din virksomhed
 5. Vi medfinansierer også indretningen i din varebil
 6. Udgifterne til leasingen er fuldt fradragsberettiget som en driftsudgift
 7. Vi lader vores gode indkøbsrabatter som leasingselskab komme dig til gode

Vil du vide mere om varevogn leasing og fordelene ved dette? Så kontakt os i dag.

Volkswagen Transporter - Fleasing

Bliv ringet op af en rådgiver

  mogens juhl

  Mogens Juhl

  Head of Partnerships