background

SUV leasing

Leasing af SUV biler

SUV-biler har været et hit blandt danskerne i årtier, og vi forstår godt hvorfor. Denne biltype udmærker sig nemlig på rigtig mange parametre og vælges bl.a. for det brede udsyn, den høje indstigning og den gode rummelighed.

SUV’er af en vis størrelse og kvalitet vil ofte have et prisskilt, der afholder mange fra at købe dem, men ved at benytte sig af leasing er det muligt at finde økonomi til den ønskede bil. Fleasing tilbyder SUV leasing til attraktive priser og vilkår, så kontakt os for en god leasingaftale.

_2144811
LR Range Rover Hybrid Sport

SUV’er tilbyder komfort, køreglæde, rummelighed og sikkerhed på højeste niveau

En SUV (Sports Utility Vehicle) er, som navnet antyder, en sportspræget personbil, der ofte er firehjulstrukken og egnet til kørsel i ujævnt terræn, eksempelvis sand, grus og sne. Denne type af bil er ofte både højere og mere robust end andre biler, hvilket gør, at den kan køre i ethvert terræn og i alt slags vejr.

Fordelene ved SUV’er består bl.a. af følgende:

  1. Uovertruffen komfort og stor køreglæde: SUV’en kommer med høj indstigning, hvilket betyder, at du stiger ind i bilen og ikke ned i den. Dette gør biltypen særligt egnet til seniorer. Alle andre vil dog også kunne nyde godt af den høje komfort og den store køreglæde, der fås med en SUV.
  2. God plads til både passagerer og bagage: SUV’er er også for dig, der ikke vil gå ned på hverken siddeplads eller bagagerumsplads. SUV-biler er nemlig typisk yderst rummelige, hvilket bl.a. gør dem familievenlige. Du kan let finde plads til både børnene på bagsædet samt taskerne og hundeburet i bagagerummet.
  3. Høj sikkerhed: Du sidder højt i en SUV, hvilket giver dig et godt overblik i trafikken, og sikrer at du kan navigere trygt og sikkert frem til din destination. SUV’er har endvidere et robust karrosseri, hvilket ligeledes smitter positivt af på sikkerheden.

Der findes en SUV til alle

Der er mulighed for at lease rigtig mange forskellige SUV’er. Vi har kendskab til de bedste SUV-modeller og vil meget gerne vejlede dig, så du kan finde den perfekte SUV.

I vores sortiment finder du SUV-biler til enhver smag. Du kan f.eks. lease Audi Q8, BMW X5, Land Rover Range Rover, Mercedes GLE350 og Porsche Cayenne.

Audi E-Tron 55

Leasing af nye og brugte SUV’er

Hos Fleasing kan du lease både nye og brugte SUV’er.

Når du søger efter en egnet leasingbil i vores database, kan du angive, hvor gammel bilen maksimalt må være, hvis du har nogle præferencer. Du kan også angive, hvor mange kilometer bilen maksimalt må have kørt.

Skal din næste leasingbil være en elektrisk SUV?

Foruden at overveje, om du ønsker at lease en ny eller brugt SUV, skal du gøre dig tanker om, hvorvidt din næste SUV skal være en elektrisk, benzindrevet eller dieseldrevet model. Du kan med fordel lease en elektrisk SUV, hvis du ønsker fordele som støjsvag kørsel, ingen luftforurening under kørsel og kraftig accelerationsevne. Vi har masser af elbiler på lager lige nu.

Bliv kontaktet af en rådgiver

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Udfyld formularen, og du vil snarest muligt blive kontaktet af en af vores leasingrådgivere.

    mikkel hilt profil

    Mikkel Hilt

    Executive Sales Manager