Porsche

Fleasing Workshop

Fleasing Workshop er dit pålidelige og kvalitetsbevidste
autoværksted i Hørsholm – Savsvinget 4.

Se mere om de opgaver vi løser nedenfor.

Se vores nye biler på lager

Topmoderne værksted med de førende værktøjssystemer

Du skal vælge os som dit nye foretrukne værksted, hvis du ønsker at nyde godt af vores store erfaring, og hvis du foretrækker at bruge et værksted, der yder førsteklasses personlig service i øjenhøjde. Som kunde hos Fleasing Workshop har du altid den direkte dialog med den tekniker, der servicerer din bil. Alle vores teknikere er yderst servicemindede, og de går gerne en ekstra mil for at sikre, at du går herfra med en god oplevelse.

Fleasing Workshop er et topmoderne værksted, der er indrettet med markedets førende værktøjssystemer. Med hjælp fra det bedste værktøj og måleudstyr i branchen, kombineret med vores store passion og erfaring inden for faget, kan vi garantere den højeste kvalitet. Om opgaven er stor eller lille, udfører vi et professionelt og dedikeret stykke arbejde, da vi mener, at både du og din bil fortjener den bedste behandling.

Vi servicerer alle biler og bilbrands inkl. el- og hybridbiler

Vi servicere alle biler og alle bilbrands, men er specialister i at servicere premium bilbrands. Niveauet af bilerne vi skruer på er meget højt, bl.a. fordi mange af kunderne kommer fra vores søsterselskab Fleasing A/S, der leaser high-end biler ud, derfor er der bl.a. mange biler fra Audi, Mercedes, Porsche og Land Rover.

På vores værksted tager vi ikke kun hånd om benzin- og dieselbiler, men naturligvis også el- og hybridbiler. Om din bil derfor kører på el, benzin eller diesel, kan du få den serviceret hos os.

Vi udfører naturligvis service på din bil efter fabrikkens forskrifter, hvorfor du kan forvente den samme høje standard. Kontakt os og hør nærmere eller besøg os på Savsvinget 4, 2970 Hørsholm.

Fleasing Værksted

Fleasing Workshop udfører en bred vifte af services
– fra serviceeftersyn til performance upgrades

Om din bil har brug for et serviceeftersyn, om airconditionanlægget skal serviceres forud for den planlagte kør-selv-ferie, eller om du drømmer om, at din bil får et mere sporty look, så kan vi løfte opgaven.
På vores velindrettede værksted udfører vi en bred vifte af services. De fem services, som vi har specialiseret os i, er følgende:

Fleasing Service

SERVICE AF BIL

Din bil skal regelmæssigt serviceres med henblik på at forebygge skader og reparationer. Du får en mere sikker og pålidelig bil ved jævnligt at få den serviceret, ligesom den regelmæssige service er med til at sikre, at bilen holder længere.

Hos Fleasing Workshop sørger vi for at servicere din bil efter bilproducentens anvisninger og forskrifter. Vi gennemgår samtlige kontrolpunkter og sørger for at belyse eventuelle fejl og mangler.

Fleasing Aircondition Service

AIRCONDITION SERVICE

Bilens airconditionanlæg er ikke til at undvære i sommervarmen. Derfor er det kritisk, når airconditionen enten ikke længere virker, hvis du oplever lugtgener, hvis airconditionen larmer, eller hvis der er andre problemer med anlægget.

Ved regelmæssigt at få bilens airconditionanlæg kontrolleret og serviceret kan førnævnte problemer typisk undgås. Netop aircondition service er noget, som vi er eksperter i at udføre, så læg vej forbi vores værksted, hvis det er tid til det regelmæssige serviceeftersyn.

Fleasing Fejlsøgning og Diagnose

FEJLSØGNING OG DIAGNOSE

Hvis en eller flere advarselslamper lyser i din bil, eller hvis der er andre tegn på fejl, kan vi udføre en grundig fejlsøgning af bilen.

Vi er specialister i at fejlsøge og diagnosticere biler, så vi kan også finde svar på, hvad din bil fejl. Endvidere udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på den reparation, der er nødvendig for at løse problemet.

8F5A6059 2 e1695644898628

4-HJULSUDMÅLING / SPORING

En 4-hjulsudmåling udføres for at sikre, at din bils styretøj er korrekt indstillet. Hvis hjulene ikke er sporet korrekt, vil vi justere dem med udgangspunkt i fabrikkens forskrifter.

Der er flere tegn på forkert sporing af din bil. De mest almindelige tegn er, at rattet ryster under kørsel, eller at bilen trækker til den ene side, når du kører lige ud.

Fleasing Sporing

HJULSKIFT TIL SOMMERDÆK OG VINTERDÆK

Ved skiftet mellem sommer og vinter er det afgørende at have de rette dæk monteret på din bil. Hos Fleasing Workshop tilbyder vi en professionel hjulskiftservice, der sikrer, at du altid kører sikkert og komfortabelt, uanset årstiden.

Ved hvert hjulskift udfører vi også en grundig inspektion af dine dæk og justerer dæktrykket efter behov. Dette garanterer, at din bil altid er i topform og klar til at tackle de skiftende vejrforhold.

Fleasing Perfomance

PERFORMANCE UPGRADES

Hos Fleasing Workshop er vi sidst, men ikke mindst, eksperter i at udføre performance upgrades. Vi udfører mange forskellige upgrades, eksempelvis udskiftning til racerbremser, installation af downpipes, udskiftning af udstødning, udskiftning af skærme og interiørelementer og meget mere.

Mød vores passionerede og dygtige mekanikere og teknikere

I vores team møder du udelukkende dygtige, passionerede, erfarne og servicemindede teknikere, der sætter en ære i at give vores kunder den absolut bedste behandling. Vores kompetente team består pt. af Robert, Rado og Lasse, som du kan lære at kende herunder.

Fleasing PersonaleFoto v2 2023 912 e1695987312417

Robert

Robert har en lang karriere inden for bilbranchen og har været i alle hjørner heri  – mekaniker, salg , udstyrsspecialist, haft selvstændige bilforretninger, samt siddet som værkstedsansvarlig hos Mercedes-Benz. Udover dette har Robert kørt Motorsport, og skruet med racerbiler siden de helt unge år i forskellige discipliner, så erfaringen spænder bredt.

I dag er Robert værkstedschef hos Fleasing Workshop, hvor han sammen med resten af teamet sørger for, at alle vores kunder får en fantastisk service, og at alle aftaler overholdes.

Mød diagnosetekniker Rado Peric - Fleasing

Rado

Rado er uddannet mekaniker med mange års erfaring i faget. Rado har både arbejdet hos Autohuset Vestergaard Nærum i syv år og har efterfølgende arbejdet fem år som mekaniker og uddannet diagnosetekniker hos Audi samt fem år som diagnosetekniker og højtvoltekspert hos Porsche.

Som person er Rado en udadvendt og flink fyr, som altid har et smil på læben. Rado har haft en stor passion for biler, lige siden han var ung, hvor det hurtigt viste sig, at han havde flair for det med biler.

EAR01483 e1706276738412

Lasse

Lasse er både smilende og udadvendt, og det smitter af på såvel resten af teamet som kunderne.

Hvad kan vi hjælpe med?

Nedenfor kan du se en oversigt over nogle af de ydelser, som Fleasing Workshop kan hjælpe dig med.

 • Sæsontjek

  – Vintertjek af bil

  – Sommertjek af bil

 • Service med fabriksgaranti

  – Service efter Bogen

  – Service el/hybrid

  – Serviceeftersyn generelt

 • Service til ældre biler

  – Service 10+

  – Stort Service

  – Mellem Service

 • Bremser

  – Bremseeftersyn

  – Udskiftning af bremser

  – Udskiftning af bremsevæske

 • Motor og gearkasse

  – Olie og oliefilter

  – Udskiftning af tandrem

  – Udskiftning af kobling

  – Udskiftning af turbo

 • Dæk og fælge

  – Skift til sommerhjul

  – Skift til vinterhjul

  – Udskiftning af dæk og hjul

  – Afbalancering af dæk

  – Renovering og reparation af fælge

 • Ruder og viskere

  – Viskerblade og viskermotor

  – Udskiftning af forrude

  – Reparation af stenslag

 • A/C og klimaanlæg

  – Service af aircondition

 • Interiør/eksteriør

  – Polering og lakforsegling

  – Polering af forlygter

 • Udstødningssystem

  – Udskiftning af partikelfilter

 • Batteri og strøm

  – Batteri – kontrol og udskiftning

 • Motorfejl og fejllamper

  – Motorfejl / Advarselslamper

 • Reservedele og udstyr

  – Reservedele

  – Montering af anhængertræk

  – Bosch testudstyr

 • Klargøring af sportsvogne

  – Klargøring af biler til trackdays

  – Eftersyn af trackday bil

 • Performance upgrades

  – Installation af downpibes

  – Udskiftning af udstødning

  – Udskiftning til racebremser

Bliv ringet op af vores værksted

  fleasing robert

  Robert Møller

  Værkstedschef