page-header

Garantiforsikring

Hos Fleasing ønsker vi, at vores kunder føler sig så sikre som muligt, når de leaser en bil gennem os. Derfor tilbyder vi vores kunder, at de kan tilkøbe en garantiforsikring.

Med en garantiforsikring slipper du for, at der kommer uforudsete værkstedsregninger. Opstår der pludselig problemer under din leasingperiode, er det forsikringsselskabet, der står for at dække mekaniske reparationer – hvis der altså er tale om reparationer af dele, der er dækket af forsikringen.

Garantiforsikring – din ekstra sikkerhed

Mange leasingtagere vælger at tilkøbe en garantiforsikring, når de leaser en bil. Det skyldes især den ekstra tryghed, de oplever under hele leasingperioden.

Der er mange fordele ved en garantiforsikring, men de kan variere alt efter det eksakte tilbud og de vilkår, som er gældende for den enkelte bil.

Fordelene er blandt andet

Forsikringsselskabet står for store dele af de mekaniske reparationer. Hvis uheldet derfor er ude, er det ikke din egen pengepung, det går ud over.

Din garantiforsikring gælder i hele EU. Det er en sikkerhed, så du kan køre til udlandet både i arbejdsrelaterede og private sammenhænge med vished om, at bilen er godt forsikret.

Du har valgfrit værksted. Tegner du en garantiforsikring gennem os, er du ikke bundet til ét bestemt værksted. Hvis du derfor foretrækker et bestemt værksted i nærheden af din bopæl eller din arbejdsplads, står det dig frit for at benytte det.

 

Hvad er dækket med garantiforsikring?

Vi udregner, hvad den enkelte garantiforsikring dækker ud fra bilens årgang, antal kørte kilometer med mere.

Gennem CarGarantie er det blandt andet muligt at få dækket:

 • Motor (parkeringshus og indvendige dele med forbindelse til oliekreds)
 • Brændstofanlæg (indsprøjtningspumpe, oliekøler, motor, elektriske dele af løbet, motorblok med mere)
 • Kølesystem (varmeveksler, køleblæsermotor, ventilatorforbindelse med mere)
 • Elektrisk drev (elektrisk varmekilde til kabineopvarmning)
 • Og meget, meget mere.

Du kan læse mere om CarGarantie, deres betingelser og hvad de dækker her på deres hjemmeside.

Et forsikringsselskab med stor erfaring

Det er ikke tilfældigt, at vi hos Fleasing har valgt at samarbejde med forsikringsselskabet CarGarantie. De har i næsten 50 år har hjulpet bilejere i mange forskellige lande, og det har gjort dem til et af de førende forsikringsselskaber i Europa.

CarGarantie har, som navnet antyder, stor erfaring med forsikring af biler, så hvis du vælger at tilkøbe en garantiforsikring via os, kan du føle dig i trygge hænder gennem hele din leasingperiode.

Hvad koster en dækning på min drømmebil?

Når du leaser en bil gennem Fleasing, står du som udgangspunkt selv for eventuelle reparationer – men det slipper du altså for, hvis du tegner en garantiforsikring. Her er det forsikringsselskabet, som dækker mekaniske reparationer på de dele, der er inkluderet. Det kan variere, hvordan den enkelte forsikringsaftale er udformet, hvad den helt præcist dækker, og hvad den koster.

Du er som altid velkommen til at kontakte os, hvis du er nysgerrig efter at vide, hvordan garantiforsikringen lyder på den bil, du går og drømmer om. Vi udregner gerne et specifikt tilbud til dig, så kontakt os allerede i dag og hør nærmere på info@fleasing.dk eller telefon +45 82 300 500.

background

Bliv kontaktet af en rådgiver

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Udfyld formularen, og du vil snarest muligt blive kontaktet af en af vores leasingrådgivere.

  mikkel hilt profil

  Mikkel Hilt

  Salgsansvarlig